04 / 05 / 2024

Murat Ağca

Murat Ağca

Plus Yatırım Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Serdar Metin, Murat Ağca, Hüseyin İlker Kıldıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Emirler Dizayn İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadet Ağca tarafından kuruldu.

Asiler İnşaat Metal Elektrik Makina Tekstil Limited Şirketi Kuruldu!

Asiler İnşaat Metal Elektrik Makina Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Murat Çağlayan tarafından kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadri Ağca ve Sedat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Kahvecilerden kira tepkisi: Esnaflar mülk sahibi ile mahkemelik!

500 yıllık bir kültür olan kahvehaneler, bugün hayatta kalmak için mücadelede. Esnafın çoğunun icralık olduğunu kaydeden Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyonu Genel Başkanı Murat Ağaoğlu, “130 bin kahveci esnafının sesini duyun” dedi.

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eren Emre Daş ve Kenan Ağca ortaklığında kuruldu.

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Memiş, Latif Karakuş ve Murat Çağlayan ortaklığında kuruldu.

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otoexperim Bayrampaşa Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Nergiz ve İsmail Ağca tarafından kuruldu.

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMS Telecom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Güncü ve Murat Aşoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Çamlıca Camisi'nde açılış için tarih bekleniyor!

Çamlıca Camisi'nin kısa sürede tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun gördüğü bir tarihi beklediklerini aktardı....

Murat Ağca Haberi

Murat Ağca

Plus Yatırım Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Osman Serdar Metin, Murat Ağca, Hüseyin İlker Kıldıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Plus Yatırım Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları...