29 / 07 / 2024

Murat Akat bilecik

Murat Akat bilecik

Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü Murat Akat kimdir? Murat Akat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Akat, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü?

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Bilecik'e millet bahçesi müjdesi!

Bilecik'e ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada Bilecik'e millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Miidiirü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliğiyayımladığını belirterek, 'Teknolojik ve yeşil bir bina hem daha çok tercih sebebi olacak' dedi.

Yeşil Bina Yönetmeliği çıktı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Yeşil Bina" yönetmeliği yayımladığını belirterek, hem inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıracak, hem de üretici hak ettiği değeri alacaktır" dedi.

Murat Akat kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü Murat Akat kimdir? Murat Akat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Akat, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Bilecik İl Müdürü?

Bilecik'te Alo 181 hattı çok az kullanılıyor!

Bilecik Çevre ve Şehircilik il Müdürü Murat Akat her türlü bilgi alma ve şikayet için açılmış olan Alo 181 hattının çok az kullanıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızın bu hattı kullanmalarını öneriyoruz" diye konuştu.

Murat Cevahir Ulus'ta 3 oda 1 salon dairede yaşıyor!

Sanat ve Podyum dünyasının ünlü ismi Murat Cevahir Ulus'ta oturuyor...

Murat Kurum: Türkiye dışında projeler de hedeflerimiz arasında!

TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul'a iki yeni şehir projesinin 2013'te hayata geçeceğini söyledi...

Yunanistan'daki Murat Reis Camisi bakımsızlıktan yıkık halde!

Yunanistan'ın Rodos Adası'ndaki tarihi Murat Reis Camisi ve Külliyesi kaderine terk edilmiş durumda.

Murat Akdoğan Katar Şeyhi ile hastane yapacak!

Ethica Sağlık Grubu Başkanı Murat Akdoğan Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile birlikte Türkiye'de yapılacak iki hastane için el sıkıştı...

TOKİ Bilecik 2. Etap'ta başvurular yarın başlıyor! 79 bin 491 TL!

TOKİ Bilecik 2. Etap'ta yer alan 1 adet konutun fiyatı 79 bin 491 TL olarak belirlendi...

Murat Kurum: Emlak'ta balon yok!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum emlakta balon olmadığını söyledi

Murat Akat bilecik Haberi

Murat Akat bilecik

Murat Akat kimdir?

Murat Akat, 1980 Yılında Isparta İlinde doğdu. 2003 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi  Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


2007 Yılında aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde doktora eğitimine devam etmektedir.


2004 Yılında Isparta belediyesinde , 2005-2010 yıllarında Bilecik Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde ,2010-2013 yıllarında Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Makine Yüksek Mühendisi olarak; 2013-2014 yıllarında yine Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 19.02.2014 tarihinde Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak...