30 / 04 / 2024

Murat Atalay Mimarlık İnşaat iletişim

Murat Atalay Mimarlık İnşaat iletişim

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Atalay tarafından kuruldu.

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kader tarafından kuruldu.

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Murat Atalay Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

Murat Atalay Mimarlık İnşaat iletişim

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Atalay tarafından kuruldu.

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Maltepe Mah.E.Çırpıcı Yolu Sk. No.3b/28...