28 / 04 / 2024

Murat Aydın özgeçmiş

Murat Aydın özgeçmiş

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kimdir? Murat Aydın'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beykoz Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi bekleniyor..

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Murat Aydın özgeçmiş Haberi

Murat Aydın özgeçmiş

Murat Aydın kimdir?

Murat Aydın, 1960 yılı Giresun Piraziz İlçesi’ne bağlı Bozat Beldesi doğumlu. Aydın, ilk ve ortaokulu Bozat'ta okudu. Daha sonra lise eğitimine devam etmek için İstanbul'a geldi. 1980 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümü’nde master yaptı. Buradan Yerel Yönetimlerde Farklı Yaklaşımlar ve Sosyal Belediyecilik Uygulamaları konulu tezi vererek mezun oldu. Özel sektörde ve kamuda bir müddet çalıştıktan sonra tekstil alanında kendi işini kurdu.

Siyasetle yakından ilgilendi. İstanbul'da farklı siyasi partilerin ilçe yönetimi, il yönetimi ve il başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundu (Refah Partisi, Fazilet Partisi). 27 Mart 1994 seçimlerinde Zeytinburnu İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Aydın, 18 Nisan 1999 seçimlerinde Zeytinburnu Belediye Başkanı oldu. 28...