04 / 05 / 2024

Murat Aydoğan

Murat Aydoğan

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğan, Ali Hikmet Arıcan, Cihan Arıcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu.

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Evon Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evon Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Elvan Akbaş ve Murat Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Barışan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi Murat Özdoğan ve Kadir Özdoğan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halil Aydoğan: Projelerin finansmanında yer almaktan gururluyuz!

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan, "Ülke gelişimine ve istihdama katkı sağlayacak büyük projelerin finansmanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Bilal Aydoğan: Yatırımlarımız 2017'de de devam edecek!

Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan 2016 yılını değerlendirdi. İşte Aydoğan'ın o değerlendirmesi...

Murat Aydoğan Haberi

Murat Aydoğan

MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydoğan, Ali Hikmet Arıcan, Cihan Arıcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


MCA Hafriyat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç).İnşaat ve yıkım atıklarının, çalı, çırpı, moloz gibi enkazların toplanması ve taşınmasını yapmak.İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...