30 / 04 / 2024

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Cengiz imzasıyla kuruldu.

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berr Industries Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cengiz ve Ümit Cengiz ortaklığında kuruldu.

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Mimari Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Topuz tarafından kuruldu.

Budaklar Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budaklar Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Budak tarafından kuruldu. 

Murat Kurum: Önceliğimiz kentsel dönüşüm sürecini işletmek!

Yeni şehircilik anlayışı doğrultusunda kentlerin yaşam kalitesini artıracak pek çok proje ve yatırımın hayata geçirilmekte olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dönüşüm sürecinin hızlandırılacağını ve yatay mimari anlayışın ülke geneline yayılacağını belirtti.

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Murat Kurum: Yöresel mimari çalışmalarımız sürüyor!

Türkiye'de konut seferberliği başlatıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yöresel mimariye ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Cengiz Holding, 2023'e kadar 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Cengiz Holding Genel Müdür Yardımcısı Murat Ergönül, Eti Bakır ve Eti Alüminyum'a 2023'e kadar yapılacak 1 milyar dolarlık yeni yatırımla sanayi tesislerinde toplam istihdamlarının 10 bin kişiye ulaşacağını açıkladı. 

Taze Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taze Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ekinci ve Murat Göker ortaklığında kuruldu. 

En Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Tüzen ve Murat Güven ortaklığında kuruldu. 

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede Haberi

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede

Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Cengiz imzasıyla kuruldu.


Murat Cengiz Mimari Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve dışında mimarlık, dekorasyon, şehircilik, mühendislik, projelendirme, planlama,danışmanlık ve müteahhitlik faaliyetlerinde bulunmak ve bu tür hizmetler vermek, yapılaşma ve yerleşme yerleri ve inşa edilecek resmi ve özel bütün yapılar için avan proje, tatbikat projesi,kesin proje, nazım plan da dahil olmak üzere her çeşit mimarlık ve mühendislik projeleri yapmak, ihale dosyaları ve evrakı, betonarme, statik, elektrik, mekanik tesisat, kalorifer,havalandırma, ısıtma ve soğutma projeleri ile yol, meydan, çevre düzenleme, yeşil saha,otopark, kent mobilyaları, metraj ve keşif projeleri hazırlamak ve bu konularda danışmalık hizmetleri vermek veya yukarıda faaliyet ve hizmetleri...