16 / 05 / 2024

Murat Dağı tırmanma şeridi yol çalışması

Murat Dağı tırmanma şeridi yol çalışması

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Murat Kurum, Türkiye İçin Kazanç Vakti Tanıtım Toplantısı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yarın İstanbul'da, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla, gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyayı basın toplantısı ile anlatacak...

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Sakarya Elektrik Dağıtım yeni yerine taşındı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının yeniden yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi’ni İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi Fener Sokak No: 3 Kat: 1 adresine taşıdı.

Metal Gayrimenkul kar dağıtım politikasını açıkladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 29 Nisan 2014 tarihinde alınan kararla şirketin kar payı dağıtım politikasını açıkladı. Kar payı dağıtım önerisinin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi...

Nuh Çimento Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu açıkladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu açıkladı. Nuh Çimento Kar Payı Dağıtım Tablosu haberimizin içinde yer alıyor.

Burçelik Bursa Çelik kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararını açıkladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararını açıkladı.

Türkmenistan'da Türklerin yaptığı projeler 50 milyar dolara yaklaştı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül " Türkmenistan' da Türklerin yaptığı projeler, 50 milyar dolara yaklaşmıştır ve Türkiye' nin en çok iş aldığı ülke Türkmenistan olmuştur " dedi.

Reysaş GYO kar dağıtım teklifini sundu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yönetim kurulunun 1 Nisan 2014 tarihinde almış olduğu kararda belirtilen kar dağıtım teklifine göre 2013 yılı dağıtılabilir net dönem karı 23 milyon 332 bin 651 TL olarak belirlendi...

Kiler GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bilgilendirme Politikası ve Kar Dağıtım Politikasını yayınladı.

Elazığ PTT Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi eylül ayında hizmete başlayacak!

Elazığ PTT Başmüdürü Bedri Evran eski dağıtım merkezinin fiziki koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle yeni bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu sebeple Kargo Dağıtım Merkezi’nin yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi...

Özak GYO kar dağıtım önerilerini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SPK'ya bildirdiği kar dağıtım önerilerini yayınladı ve genel kurula sundu.

Yeşil Yapı kar dağıtımı yapamayacak!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 2013 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağına, mali zararının geçmiş yıl zararları hesabında bırakılmasına karar verildiğini ve genel kurula iletileceğini bildirdi...

Reysaş Gayrimenkul yönetim kurulu kar dağıtım teklifini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu kar dağıtım teklifi ni yayınladı.

Murat Dağı tırmanma şeridi yol çalışması Haberi

Murat Dağı tırmanma şeridi yol çalışması

25 kilometrelik Murat Dağı yolundaki tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapıldığını belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "Kültür ve Turizm Bakanlığından alınan destek kapsamında Murat Dağı kaplıcası S virajları olarak bilinen alandan itibaren 1 km'lik yol küp taş kaplama işi İl Özel İdaresi vasıtası ile (hibenin tamamı aktarılarak) yol yapım çalışması başlatılmıştır" dedi.Başkan Saraoğlu; "Yolun yüksek kesimlerinde başlayan çalışmaların Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirdi. 


Kütahya Ekspres...