04 / 05 / 2024

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halil Murat Akdede tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Murat Kader: Bu topraklardan geleceğin star mimarları çıkacak!

İki Design Group kurucu ortağı yüksek mimar Murat Kader “En önemli hedefimiz, maddi boyutların büyüklüğü değil, tasarımın ve doğru gayrimenkulün halkın tümüne ulaşması için çalışmaktır” dedi.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Nadd Group Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadd Group Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Öemer Mustafa Taran ve Murat Erol imzasıyla kuruldu.

Murat Kader: İstikrar var ki arsa alıyorlar!

İki Design Group'un sahibi Murat Kader, gayrimenkul sektörünü manipüle edenler olduğunu belirterek, "Geçen gün 5 sözleşme yaptık. Dev bir otomobil firması büyük bir arazi aldı. İstikrar var ki alıyorlar" dedi

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

İki Design Group'a International Property Awards'tan dokuz ödül!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan yine ödülle döndü. Murat Kader ve ekibi aldıkları dokuz ödülle geceye damgasını vurdu.

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

İki Design Group Tanzanya'da uydukent kuracak!

Türkiye'nin, inşaat sektöründe küresel başarısı, mimarlıkta da yeni markalar çıkarıyor. İki Design Group ortağı Murat Kader, Tanzanya'ya TOKİ modeli ile 10 bin kişinin yaşayacağı bir safari şehri kuracak

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü İç mimarlık dekorasyon işleri,tadilat ,onarım ve inşaat işleri yapmak, 2. Amaç konusuyla ilgili eski eser onarımı ve tadilatı ev, iş ve diğer dekorasyon malzemeleri: uygulamalı bir şekilde hazırlanması yapılması ithal ve ihraç edilmesi bunlarla ilgili tüm uygulamalı dekorasyon işlerinin yapılması, yaptırılması, hazırlanması. 3. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metal den büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilyaların uygulamalı dekorasyonlu imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı...