01 / 05 / 2024

Murat Gülay

Murat Gülay

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Deluxia Palace A Blok'ta kuruldu.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Duman İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Duman tarafından kuruldu.

Murat Gülay Haberi

Murat Gülay

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  1  )  a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...