27 / 04 / 2024

Murat Hazinedar görevden alındı mı

Murat Hazinedar görevden alındı mı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

7.2 milyar dolar neden kaçtı?

Politika faizini yüzde 10.25 seviyesinden 19’a çıkaran Naci Ağbal’ın 4 aylık Merkez Bankası Başkanlığı döneminde hisse senedi ve tahvil piyasasına 3.52 milyar dolar yabancı portföyü girmişti. Ağbal’ın görevden alındığı tarihten bu yana ise 7.2 milyar dolarlık yabancı portföyü kaçtı.

Sterlin dolar ve euroyu solladı geçti

İngiltere'de eski maliye bakanı Kwasi Kwarteng'in görevden alınmasının ardından sert düşüş yaşayan sterlin, atanan yeni bakanın açıklamaları ve İngiltere Başbakanı Liz Truss’ın ekonomi paketinde daha fazla geri adım atabileceği beklentisi sonrası değer kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Kulis: Hazine Bakanı Nureddin Nebati gidecek yerine Lütfi Elvan yeniden getirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yeniden koltuk değişimi olacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre 2 Aralık 2021'de aldığı sürpriz bir kararla görevden "affını" isteyen Lütfi Elvan yeniden koltuğa getirilecek! İşte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifi elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı! İşte o iller ve fiyatları

Geçtiğimiz Ocak ayında birden fazla maaş aldığı iddiaları ve uyguladığı politikalar nedeniyle çiftçilerin tepkisini çeken Fahrettin Poyraz'ın görevden alınmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı.

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan; aralarında buğday fiyatlarını açıklamadığı için eleştirilen TMO ve Türkşeker’in de olduğu 12 kurumda 19 üst düzey bürokratı görevden aldı. Şeker fiyatlarındaki artışın ardından gelen karar ise dikkat çekti.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Emekli ve memur maaşlarına zam haberi beklenirken Erdoğan o ismi görevden aldı! Resmen açıklandı

Emekli, memur ve asgari ücretlilere Temmuz'da yapılacak zam çalışmalarını yürüten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda o isim görevden alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla yapılan işlem gece yarısından sonra baskıya giren Resmi Gazete'de yayımlandı.

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Murat Hazinedar görevden alındı mı Haberi

Murat Hazinedar görevden alındı mı

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı. Murat Hazinedar ile birlikte Meclis üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil de görevden uzaklaştırıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı, Hazinedar'ın görevden alınma gerekçelerini; belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız menfaat temin edilmesi olarak belirtti. Murat Hazinedar, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 77 oranında oy ile Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de 6 Aralık 2017'de İçişleri Bakanlığı tarafından 'Mülkiye müffetişlerinin raporları ve adli soruşturmalar ve kovuşturmalar nedeniyle' görevinden alınmıştı. Karar sonrası binada yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Binanın önünde toplanan vatandaşlar sloganlar atıyor.

Beşiktaş...