29 / 04 / 2024

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?



Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından Borsa İstanbul’da yaşananlar, finansal yatırımcıları çileden çıkardı.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Yaşanan deprem felaketinin üçüncü gününde de kayıpların derinleşerek, yüzde 7’yi aşması sonucu Borsa İstanbul yönetimi harekete geçerek, işlemlerin durdurulduğunu duyurdu. Ancak 3 günlük kaybın yüzde 16'yı aşması nedeniyle bu kararı daha ilk günden almayan borsa yönetimine tepkiler büyüyor.

Depremden birkaç saat sonra pazartesi günü sabah işlemlerin normal şekilde başlamasının ardından kayıplar da geçen dakikalar içinde derinleşti. Binlerce finansal yatırımcı, depreme rağmen işlemlerin devam etmesi nedeniyle önemli kayıplar yaşadı.

Dün ve bugün işlemler, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin çalışması ile 2 kez geçici olarak durduruldu, ancak sonrasında işlemlere devam edildi.

Borsa İstanbul yönetimi, yaşanan kayıpların üç gün içinde yüzde 16'yı aşması sonrası Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile işlemlerin durdurulduğunu duyurdu.

Ancak bu durum 3 gün içerisinde önemli kayıplar yaşayan finansal yatırımcıyı çileden çıkardı. Sosyal medyada duruma tepki gösteren birçok yatırımcı, depremin hemen ardından borsanın kapanması gerektiğini savunarak, tepki gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön