29 / 04 / 2024

Murat Hazinedar

Murat Hazinedar

Görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine gelecek isim bugün saat 15:00'te belli olacak. Hazinedar'ın yerine CHP'den Tahir Doğaç, AK Parti'den İsmail Akyıldız aday oldu.

Beşiktaş'ta obeziteyle mücadele merkezi açıldı!

İstanbul Beşiktaş'ta son yıllarda önemli bir sağlık sorunu haline gelen obeziteye karşı yaşam merkezi açıldı. Obeziteyle mücadele merkezine gelen vatandaşlar, muayene ve tetkiklerin ardından beslenme alışkanlıklarına göre tedavi edilecek.

Murat Hazinedar yaptırdığı okul inşaatını gezdi!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ordu’nun Fatsa ilçesinde annesi İlhan Hazinedar adına yaptırdığı 24 derslikli okul inşaatını inceledi. Hazinedar, 'Fatsa ilçemize hayırlı olsun' dedi.

İkinci İstiklal Ihlamurdere'ye yapılacak!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la iddialı projelerini konuştuk. Dolmabahçe 'yi Maslak 'a tünellerle bağlamayı hedefleyen Hazinedar 'ın en önemli planlarından biri de Ihlamurdere Caddesi'yle ilgili...

Nispetiye trafiğe kapanacak!

Hürriyet gazetesi Kelebek eki köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, bugün ki köşesinde yılbaşı partilerinin bu sene ki cazip merkezlerinden bahsediyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ikili görüşmesinde ki ayrıntılarıda aktarıyor;

Beşiktaş'a metro ne zaman geliyor?

Beşiktaş’ın 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 77 gibi rekor bir oyla seçilen yeni Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kapısını çalıp, trafik çilesini çözmeye dair projelerini ve diğer çalışmalarını sorduk...

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimine dakikalar kaldı!

Görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine gelecek isim bugün saat 15:00'te belli olacak. Hazinedar'ın yerine CHP'den Tahir Doğaç, AK Parti'den İsmail Akyıldız aday oldu.

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Ihlamur Parkı'nda yapılan imar açıklamasında olay çıktı!

Ihlamur Parkı’nın ‘imara açılacağına’ yönelik iddialar hakkında basın mensuplarına açıklama yapmak üzere Ihlamur Parkı’na gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Murat Hazinedar Haberi

Murat Hazinedar

İçişleri Bakanlığı'nın görevden aldığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine gelecek yeni belediye başkanı saat 15.00'teki seçimle belirlenecek.


Hürriyet Gazetesi'nden Fatma Aksu'nun haberine göre, seçim için birçok isim dolaşıyor. Bilgilere göre, CHP Genel Merkezi’nin adayı Beşiktaş Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Tahir Doğaç, Hazinedar’ın adayı ise Rıfat Örnek. Ancak Hazinedar’a muhalif CHP’li meclis üyeleri Affan Mahmut Keçeci, Eyüp Birgün, Bülent Tatar ve Merve Öztopaloğlu Küçükel de aday adaylarıydı.

Ak Parti'nin adayı İsmail Akyıldız, CHP'nin aday ise Tahir Doğaç oldu. Çoğunluğun oyunu alan aday vekaleten başkanlık koltuğuna...