05 / 07 / 2024

Murat Karataş

Murat Karataş

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Feraset Sokak'ta kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Arya Grup İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çiftçi, Canan Karataş ve Murat Karataş ortaklığında kuruldu. 

Saka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meriç Saraç, Cuma Saraç ve Murat Karataş ortaklığında kuruldu.

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Feraset Sokak'ta kuruldu.

Murat Akça: Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak!

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi. Akça ' Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak' dedi.

İTÜ'nün acı günü! İnşaat mühendisi Murat Karataş vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1982 girişli inşaat mühendisi Murat Karataş ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Karataş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Deniz Karataş kimdir?

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş kimdir? Deniz Karataş, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte Deniz Karataş'ın biyografisi...

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi inşaatına başlandı!

İlçe'de kurulacak olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi yerleşkesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Merve Vakfı Kuruluşu olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir'in eğitim ve öğretim hayatına yeni bir soluk getirecek...

Murat Ülker kimdir?

Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kimdir? Murat Ülker hangi eğitimleri aldı? Murat Ülker iş hayatına nasıl girdi? İşte Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker hayatı...

Kosova'ya Sultan Murat Kültür Merkezi yapılacak!

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Murat Onurlu: Depreme hazır olmak zorundayız!

Başbakanlık Afet, Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanı Murat Onurlu, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini belirterek, 2012 yılında meydana gelen deprem sayısının 28 bin 740 dedi...

Murat Kurum: Biz karlı çıkacağız!

Emlak Konut arsa ihalesinin iptal edilmesi üzerine Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, şu açıklamayı yaptı: "İstanbul'a yapılacak 500 dönümlük bir park, İstanbul'a değer katacak. Bu durumda biz karlı çıkacağız."

Murat Atay: Faizde çıkışı gören konuta koştu!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, konut kredilerinde bayramında etkisiyle temmuz sonu ve ağustos ayında büyüme hızının yavaşlamasını beklese de bu yıl piyasanın çok hareketli olduğunu anlattı...

Murat Karataş Haberi

Murat Karataş

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Feraset Sokak'ta kuruldu. 


Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak 2-Hertürlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet,bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının,greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin ve yedek parçalarının  toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak,yaptırmak. 3-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve...