05 / 05 / 2024

Murat Kılıç

Murat Kılıç

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Senatör Ticari Yatırımlar ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Senatör Ticari Yatırımlar ve Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç, Mahmut Kırcalı, Murat Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Elibol Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elibol Gayrimenkul Limited Şirketi, Murat Kılıç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın evine taşındı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladığı kulislerde konuşulmaya başlanmıştı. Hande Erçel sevgilisi Murat Dalkılıç’ın, Çubuklu’daki villasına taşındı.

Murat Kılıç: 706 dönüm arazi mera vasfından çıkarıldı!

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç, yönetimi devraldıktan sonra gerçekleştirdiği faaliyetleri paylaştı. Kılıç, son 1 yılda olumlu gelişmelerin kaydedildiğini vurguladı.

Murat Dalkılıç Çeşme'de otel açacak!

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra popçu Murat Dalkılıç’ın da kazandığını gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı. Ünlü popçunun yeni hedefi otel açmak.

Ali Murat Kızıltaş: Yılı 95 mağazayla kapatacağız!

İnci Deri’nin patronu Ali Murat Kızıltaş, “Perakende sektöründe yetişmiş eleman krizi var. Birbirimizden eleman çalıyoruz. Biz Urfa’da daha mağazayı açamadan dördüncü müdürü işe almak zorunda kaldık” dedi.

Murat Kılıç Haberi

Murat Kılıç

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu. 


Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YENİ ŞEKLİ: MERKEZ VE ŞUBELERİ Madde 4:Ana sözleşmede amaç ve konu değişikliği  Şirketin merkezi İstanbul ili Kadıköy ilçesidir.Adresi 19 Mahallesi Esin Sokak Hu-Ba Apt.No:9 Daire:13 Kadıköy/İstanbuldur.Adres değişikliğinde yeni adres,ticaret siciline tescil ve Türkiye ticaret sicil gazetesinde ilan ettirilir.Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır.Tescil ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen,yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.Şirket yurt içinde ve dışında şubeler açabilir.


Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt...