27 / 04 / 2024

Murat Koca

Murat Koca

Karaman Valisi Koca: 'Şu anda 20 işçimiz çalışılan bölümde var. Diğer galeride olanlarda sıkıntı yok. 40'ın üzerinde arkadaş vardı. Onlar çıktı. Şu anda 20 arkadaşımız yeraltında' dedi.

Denizli'de devremülk satışı yapan kişiler Vali'yi proje ortağı olarak gösterdi!

Projeye para yatıran kişilerin şüphelenerek Karaman Valiliği'ne durumu bildirmesi üzerine de Vali Koca'nın, adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen kişilerin yakalanması için talimat verdiği öğrenildi.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Fahrettin Koca: 1008 odalı ve tek yataklı hastanelerimizi teslim aldık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Kocalar Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocalar Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koca tarafından kuruldu.

Murat Koca, Kale Belediye Başkanı oldu!

Malatya'nın Kale ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Murat Koca kazandı...

Hane Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Metal Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koca ve Bayram Koca ortaklığında kuruldu. 

Karaman Kalesi'nin restorasyonu 2016'da tamamlanacak!

Karaman Valisi Murat Koca, restorasyon çalışmalarının sürdüğü Karaman kalesinde incelemelerde bulundu. Koca restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğü kalede bir süre incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Karaman Kalesi'nin restorasyon çalışmaları 2016'da bitecek!

Karaman Kalesi'nin iç kısmının toprak altında kalan bölümlerinin ortaya çıkarılması için başlatılan temizlik ve kazı çalışmaları devam ediyor. Karaman Valisi Murat Koca, kazı alanında çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karaman Kalesi restorasyonu ne zaman bitecek?

Karaman Valisi Vali Murat Koca, restorasyon çalışmalarının devam ettiği Karaman kalesinde incelemelerde bulundu. Vali Koca, yürütülen çalışmalar sırasında desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Karaman Kalesi açık hava müzesi olacak!

Karaman Kalesi'nin temizlik ve kazı çalışmaları devam ediyor. Karaman Valisi Murat Koca, "2016 yılı içerisinde restorasyon çalışmalarını tamamlayarak kaleyi açık hava müzesi haline dönüştürmeyi planlıyoruz" dedi.

Çayırova'da kentsel dönüşüme iptal!

Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, 30 Aralık 2014 tarihinde görülen karar davası sonrasında yaptığı açıklamada, " adalet yerini buldu"dedi.

Karaman Karadağ'daki kazı çalışmaları devam ediyor!

Karadağ'daki ören yerlerinde dini ve askeri yapıların gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Karaman Valisi Murat Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi kiliselerdeki kazı çalışmalarının titizlikle devam ettiğini söyledi.

Murat Koca kimdir?

Karaman Valisi Murat Koca kimdir? Karaman Valisi Murat Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Koca, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Murat Koca...

Murat Koca, Karaman-Konya demiryolu hattı inşaatında incelemede bulundu!

Karaman Valisi Murat Koca, Karaman-Konya arasında bulunan mevcut demiryolu hattının çift hatta dönüştürülmesi projesi kapsamında başlanan çalışmaları yerinde inceledi. Konya - Karaman arası demiryolu projesinin bitim süresi 40 ay....

Murat Koca Haberi

Murat Koca

Karaman Valisi Murat Koca, Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesindeki bir kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasıyla ilgili, "Olay, yeraltındaki biriken suyun galeriyi işgal etmesi. Mevcut çalışılan galerinin bir kısmını işgal etmesi. Şu anda 20 işçimiz çalışılan bölümde var. Diğer galeride olanlarda sıkıntı yok. 40'ın üzerinde arkadaş vardı. Onlar çıktı. Şu anda 20 arkadaşımız yeraltında"...