19 / 05 / 2024

Murat Kürekçi kimdir

Murat Kürekçi kimdir

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Osman Sünnetçi kimdir?

KİPTAŞ'ta uygulamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan Osman Sünnetçi kimdir? Osman Sünnetçi daha önce nerelerde çalıştı?

Murat Köse, müteahhitlerle bir araya geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri ile görüştü.

Murat Köse: İlk işimiz kentsel dönüşüm!

Cumhur İttifakı’nın Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse yaptığı açıklamada ilk işlerinin kentsel dönüşüm projesini tamamlamak olduğunu söyledi.

Murat Kürekçi: İnşaat alanları yönetmeliğe aykırı!

İş kazalarının iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini söyleyen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor'' dedi.

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Cahide Aydın İpekçi kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmakta olan Mimar Cahide Aydın İpekçi kimdir? Cahide Aydın İpekçi hangi işlerde görev aldı?

Kıvanç Zaimler kimdir?

Enerjisa Üst Yöneticisi, şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler oldu. Peki, Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kıvanç Zaimler..

Murat Müminoğlu kimdir?

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Kılıç: 706 dönüm arazi mera vasfından çıkarıldı!

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç, yönetimi devraldıktan sonra gerçekleştirdiği faaliyetleri paylaştı. Kılıç, son 1 yılda olumlu gelişmelerin kaydedildiğini vurguladı.

Körfez Belediyesi, Kürek Kulübü için yeni tesis inşa ediyor!

Spora yatırımlarını sürdüren Körfez Belediyesi, sporda marka kent oluşturma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Kürek Kulübü için yeni bir tesis inşa ediyor.

Murat Kürekçi kimdir Haberi

Murat Kürekçi kimdir

Geçen yıl iş kazalarıyla yaşana ölümlerin iş sağlığı ve yönetmeliğine uyulmadığı için meydana geldiğini anlayan MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin hazırladığı iş cinayetleri raporlarına göre ülkemizde en fazla ölüm yapı işlerinde meydana geliyor. Yine İSİG Meclisinin verilerine göre inşaat iş kolu en fazla ölümün yaşandığı iş kolu olmuştur. Bu çalışmaların, seçimlere yetiştirme hedefi ile değil, kimsenin zarar görmeden bitirilmesi hedefi ile yönetilmeleri gerektiği bilinmelidir” diye konuştu.

11 ayda bin 797 kişi öldü

Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2018 yılı verileriyle açıklamasına başlayan MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi, “2018 yılının ilk 11 ayında toplamda en az Bin 797 kişi ve en az 410 kişi ise inşaat iş kolunda iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi....