28 / 04 / 2024

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?



Murat Özgel, Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Kariyerine Procter & Gamble'da başladıktan sonra, 2006 yılında Coca-Cola İçecek şirketinde çalışmaya başlamış ve uluslararası iş deneyimi kazanmıştır. Özgel, Asya ve Afrika'da çeşitli görevler üstlenerek iş idaresi konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmiştir. Müşteri ilişkileri, ticari pazarlama ve franchise liderliği gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Günümüzde Murat Özgel, The Coca-Cola Company'nin Bottling Investments Group (BIG) Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu görevi kapsamında, Coca-Cola'nın kendi şişeleme ağını yönetmekte ve büyümesinden sorumlu bir rol üstlenmektedir. Önceden BIG büyümeden sorumlu başkanı olarak görev yapmış olup stratejik birleşmeler ve satın almalar yoluyla şirketin portföyünü, yeteneklerini ve altyapısını geliştirme süreçlerine liderlik etmiştir.


Geri Dön