06 / 05 / 2024

murat kurum 2023 hedefleri

murat kurum 2023 hedefleri

2014'ü hedeflerinin üzerinde kapattıklarını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "İnşaat üzerinden oyunlar oynandı. Vatandaş buna izin vermedi ve oyunu bozdu" dedi..

Murat Kurum'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar Türkiye genelinde kentsel dönüşüme girmemiş konut kalmamasını istediklerine dikkat çekti. 

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum: 2023'te her ilde millet bahçesi olacak!

Millet Bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum, "Şu an 357 millet bahçesi projemiz var. 2023'e geldiğimizde 81 ilimizde en az bir millet bahçesi olsun istiyoruz" dedi.

Murat Kurum'dan her şehre millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum, "Millet bahçeleri projelerimiz var 81 ilimizde 81 milyon metrekare millet bahçesi yapılacak. 2023 yılına kadar projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız" dedi.

Murat Kurum: Güçlü Türkiye olmanın yolu güçlü şehirlerden geçer!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilimizi, 922 ilçemizi, mahalle mahalle, köy köy, 2023’e, 2053’e ve 2071’e hazırlıyor, eser siyasetinin en güzel örneklerini ortaya koymanın, bu vatana eserler bırakmanın heyecanını yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Murat Kurum'dan her ile millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2023'e geldiğimizde her ilimizde en az bir tane millet bahçesi yapmış olacağız. Şu an devam eden ve değeri 14 milyar lirayı bulan 207 millet bahçesi projemiz var. Etaplar halinde bunları tamamlıyoruz." diye konuştu.

Murat Kurum: 2023'e kadar 576 altyapı-üstyapı projesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 yılına kadar 576 altyapı-üstyapı projesini hayata geçireceklerine dikkat çekerek, bu çalışmalar için 10 milyar TL'ye yakın bütçe ayrıldığını belirtti. Kurum, tamamlanan projelerle ilgili konuştu...

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Murat Kurum: Elazığ'da Kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Elazığ'da deprem sonrası çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Murat Kurum, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada depremin ardından Elazığ'da yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri paylaştı...

Murat Kurum: Depremin etkilerini en aza indireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaşanan deprem bölgesine giderek depremzedeleri ziyaret etti ve kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Murat Kurum: Elazığ'daki tüm yapıların röntgenini çekiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sürsürü Mahallesi’nde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Murat Kurum ziyarette yaptığı açıklamada "Yıkılma tehlikesine ilişkin lazer tarayıcılarla bütün binalarımızı saniyede 2 milyon nokta atışıyla, ölçüm yapıyoruz." dedi.

Murat Kurum'dan Elazığlı depremzedelere yardım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlara ziyarette bulundu.

Murat Kurum, Elazığ'da evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya geldi!

Elazığ'daki depremde evleri hasar gören depremzedeleri ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi...

murat kurum 2023 hedefleri Haberi

murat kurum 2023 hedefleri

Gayrimenkul sektörünün lokomotif şirketi Emlak Konut GYO'nun satış ve ciro rakamları her türlü 'algı operasyonu'na rağmen 2014'ün rekor yılı olduğunu kanıtladı. Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut, geçen yıl toplam 5.2 milyarlık satış yaptı. Yılın başında 10 bin bağımsız bölüm satış hedefi koyan şirket, 10 bin 32 adetlik satış rakamına ulaştı. 2015'in de hareketli geçeceğini söyleyen Murat Kurum, "2015'te 12 bin bağımsız bölüm karşılığında 6.7 milyar TL civarında ciro elde etmeyi hedefliyoruz. Emlak Konut olarak halen 100 bin adet olan projelendirilmiş ve ihalesi yapılmış bağımsız bölüm sayısını ise 2023 yılı sonu itibarıyla 250 bin âdete ulaştırmayı planlıyoruz" dedi. Murat Kurum'la inşaat sektörünün gidişatını konuştuk. 


 Emlak Konut GYO açısından nasıl geçti 2014? 

2014'te belirlediğimiz hedefleri tutturduk...