06 / 05 / 2024

Murat Kurumu gururlandıran tablo ne oldu

Murat Kurumu gururlandıran tablo ne oldu

Cityscape 2015'de Türk firmalarına olan talep ile geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun İstanbul Üsküdar’daki 17.2 dönümlük arazisine 810 milyon liralık rekor sayılabilecek satış geliri teklifinin gelmesi, Murat Kurum'u oldukça keyiflendirdi.

Dolar yerinde sayıyor, konut fiyatları düşüyor: Tek kazandıran Borsa İstanbul!

Yatırımcılar ve vatandaşlar birikimlerini dolara mı, faize mi, konuta mı yoksa borsaya mı yatırmalarının daha mantıklı olduğunu merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından kazandıran yatırım aracını açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Dolar euro, borsa altın!.. Ocak ayında yatırımcısına en fazla kazandıran hangisi oldu?

Ne dolar ne euro ne de borsa… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayında ayıda yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım aracının altın olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında hangi yatırım aracının reel getirisinin fazla olduğunu açıkladı.

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde gururlandıran detay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'ne yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum: 153 vatandaşımıza 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki deprem sonrası Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) hasar tespitlerinin devam ettiğini, bugün itibarıyla 153 kişiye 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldığını duyurdu.

Temmuz’da en çok kazandıran yatırım aracı ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Temmuz ayında en çok kazandıran finansal yatırım aracı borsa oldu. Temmuz’da BIST100 endeksi TÜFE’ye endeksli yüzde 5,89 oranında kazandırdı.

Murat Balkan: Anthaven, Aspat’ın doğasına en uygun proje!

Aspat’ın toprak sahibi Murat Balkan, doğasından arkeolojik dokusuna, florasına kadar her yönüyle çocuğu gibi koruyup gözettiği bu cennet limanı, kapısını aşındıran pek çok talip arasından sadece Ant Yapı’ya güvenip teslim etti.

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Mina Başaran ile Murat Gezer bugün evlenecekti! Acı gün!

Başaran Holding'in patronu ve iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının içinde bulunduğu özel jet 11 Mart'ta İran'da düşmüş ve Mina Başaran ile arkadaşları hayatını kaybetmişti. Başaran yaşadasygın bugün Murat Gezer ile evlenecekti...

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi, Murat Taşkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak' ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi' nde kuruldu.

Murat Kurum'u gururlandıran tablo ne oldu?

Cityscape 2015'de Türk firmalarına olan talep ile geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun İstanbul Üsküdar’daki 17.2 dönümlük arazisine 810 milyon liralık rekor sayılabilecek satış geliri teklifinin gelmesi, Murat Kurum'u oldukça keyiflendirdi.

Murat Kurumu gururlandıran tablo ne oldu Haberi

Murat Kurumu gururlandıran tablo ne oldu

Kurum, Dubai'deki fuarda Türk firmalarının önemli görüşmelere imza attığını belirterek, ''Bunun meyvelerini önümüzdeki günlerde alacağız" dedi.


Bu yıl fuarda Türk firmalar en etkin yerlerde konum alarak, hazırladıkları maket, etkinlik, katalog ve broşürlerle projelerini tanıttığına dikkat çeken Kurum, ''Büyük maketler, dev ekranlar hazırlandı, davetler düzenlendi, ödül alan markalarımız oldu. Bölgenin önemli geliştiricileri bu fuarda yer aldı. Dubai Cityscape Global 2015', toplu satış yapmak isteyen üreticiler için büyük bir fırsat oldu. Bu kapsamda önemü görüşmeler gerçekleştirildi. Bunların meyveleri önümüzdeki günlerde alınacaktır" diye konuştu.


Fuarın Mısır, AbuDhabi, Riyad, Cidde, Katar, Latin Amerika ve Asya olarak farklı ülke ve şehirlerde de yü boyunca organize edildiğini hatırlatan Kurum, "Hasılat paylaşımı ile ihale edilen projelerimizden Ağaoğlu, Maslak 1453 ve İstanbul Finans Merkezi'yle, EgeYapı Batışehir, Dumankaya Miks ve...