03 / 05 / 2024

Murat Özgümüş özgeçmiş

Murat Özgümüş özgeçmiş

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinden sonra pek çok bölge de rezerv alan ilan edildi. Peki Rezerv alanlarda evi yıkılanlar kira yardımı alabilir mi 2024?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekleyelim mi? Doları olanlar dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda dalgalanma devam ediyor. Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Doları olanlar dikkat! Dolar bugün ne kadar oldu? 

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Dolarlarımızı bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt geldi! Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar/TL kurundaki hareketlilik devam ediyor. Seçim öncesi dolar/TL kuru Fed faiz  kararından sonra durağan seviyesine devam etti. Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.  Doları olanlar bunu yapmayan çok pişman olacak.

Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Dev kurumlardan peş peşe açıklama geldi!

Dün 22,288 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru güne yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dev kurumlardan peş peşe açıklama geldi!  

Murat Özgümüş özgeçmiş Haberi

Murat Özgümüş özgeçmiş

Murat Özgümüş kimdir?

Murat Özgümüş, 1966 yılı Ankara doğumlu. Murat Özgümüş bugün, Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi.


T.E.D. Ankara Koleji’nde ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Murat Özgümüş Askerlik hizmetini MSB İnşaat Emlak'ta tamamladı.


Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş, iş hayatına 1992 yılında başlayan Murat Özgümüş, 1992-1994 yıllarında Gümüşlü İnşaat Ltd. Şirketi'nde mimar; 1994-2002 yıllarında MRT Mimarlık ve İnşaat Ltd. Şirketi'nde şirket ortağı ve 2002-2005 yılları arasında MRT Yapı ve Proje Yönetim Ltd. Şirketi'nde şirket ortağı olarak görev yapmıştır. 


2005 yılında Rönesans Grubu'na katılan Murat Özgümüş halihazırda Rönesans Holding'te İcra Kurulu üyesidir.


1993 yılında St. Petersburg'da kurulan Rönesans İnşaat, Rusya Federasyonu, Türkiye ve Ukrayna'nın önde gelen inşaat ve emlak firmalarından birisidir. 


14 yıllık geçmişinde firmanın...