05 / 05 / 2024

Murat Şahin Aslan

Murat Şahin Aslan

Rafine Yapı Taahhüt Yalıtım Zemin Kaplama Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Şahin Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Vuran ve Şahin Aslan ortaklığında kuruldu.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Kristal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kristal İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu. 

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karakaş, Erdal Karakaş ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu. 

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Kadir Canlı ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Murat Şahin Aslan Haberi

Murat Şahin Aslan



Rafine Yapı Taahhüt Yalıtım Zemin Kaplama Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Şahin Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Rafine Yapı Taahhüt Yalıtım Zemin Kaplama Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, spor tesisi, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...