06 / 05 / 2024

murat satı kim

murat satı kim

Büyükşehir Yasası'nın ardından kapanan Avsallar Belediyesi'nin yaptığı imar planı inşaat sektörünü vurdu. Temyiz süreci nedeniyle 1 yıldır çivi bile çakamadan bekleyen yatırımcıların daha ne kadar bekleyecekleri de belli değil.

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Bakan Murat Kurum'dan arazi müjdesi! Tarım arazilerinin satışında başvuru süresi uzatıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada,  "Hazineye ait 2/B ve tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin düzenlemeyle vatandaşlarımızın mülkiyet sorunlarını çözüyoruz." şeklinde konuştu.

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Vakıf GYO'dan Murat Tangil'e atama!

Vakıf GYO Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Tangil, Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı...

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Son 5 yılda satılan hazine arazileri meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son 5 yılda satılan hazine arazilerini sordu. Gürer'e cevap Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan geldi.

murat satı kim Haberi

murat satı kim

Büyükşehir Yasası'nın ardından kapanan Avsallar Belediyesi'nin yaptığı imar planı inşaat sektörünü vurdu. Temyiz süreci nedeniyle 1 yıldır çivi bile çakamadan bekleyen yatırımcıların daha ne kadar bekleyecekleri de belli değil. Alanya Belediyesi İmar Müdürü Murat Satı "Bu sorun 20 bin kişiyi etkiliyor" dedi.


Dönemin Avsallar Belediyesi, yaptığı imar revizyonu ile Avsallar Kalkınma Kooperatifi'ne ait arsayı kamu alanı olarak gösterdi. Konu, Bölge İdare Mahkemesi’ne (BİK) taşındı. Mahkeme, kooperatifin hakkını korumak adına imar planını iptal etti ve planın yeniden yapılmasına hükmetti. Ancak yeni Alanya Belediyesi yönetimi, görevi devralmasının ardından BİK kararını temyize taşıdı. Davanın temyizde olması nedeniyle Alanya Belediyesi aylardır Avsallar'da imar veremiyor çünkü davanın kooperatif lehine sonuçlanması durumunda Avsallar'da imar revizyonu yapılması gerekecek. Böylece dava konusu olan 1733 metrekarelik alan, Avsallar bölgesindeki...