03 / 05 / 2024

Murat Taşkıran

Murat Taşkıran

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi, Murat Taşkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak' ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi' nde kuruldu.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehdi Nur Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Projet Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projet Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayrettin Taşkıran, Muhammet Nezif Emek, Murat Erin, Ahmet Aksoy ve Engin Damla tarafından kuruldu. 

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ertuğrul Taşkıran tarafından kuruldu.

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tülay Taşkıran tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rize'de taşkın riskleri azaltılıyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Karadeniz Bölgesi'nde taşkın riskinin azaltılması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "2003'ten bugüne kadar 51 dere ıslahı tamamlanmış olup, Rize şehir merkeziyle toplamda 87 meskun mahal ve 15 bin 310 dekar alan taşkından korunmuştur.

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Taşkıran Haberi

Murat Taşkıran

Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi, Murat Taşkıran tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi'nde kuruldu. 


Taşkıranlar Bina İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a.  Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b.  Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi...