03 / 05 / 2024

Murat Turan

Murat Turan

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Mev Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mev Grup Yapı Anonim Şirketi, Murat Kam Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Turan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 13 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mbg Dış Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan, Ayşe Gözde Turan Pulatkan ve Osman Budak Turan ortaklığında kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Nobel Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Pe Project Enerji Mühendislik İnşaat Ve Nakliyat Anonim Şirketi üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Turan ve Kübra Şahap ortaklığında kuruldu.

Mev Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mev Grup Yapı Anonim Şirketi, Murat Kam Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Turan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 13 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Arke Dizayn İnşaat Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arke Dizayn İnşaat Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Murat Turan, Yılmaz Aktaş tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Murat Arslan otelcilikte Türk genel müdürlere bakışı anlattı!

BW Plus ThePresident Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan, Türk Genel Müdürlerin çoğunluğunu Ön Büro departmanı kökenliler oluştururken, dünyadaki Genel Müdürlerin ise Yiyecek & İçecek departmanı kökenli olduğunu belirtti

Murat Cevahir Ulus'ta 3 oda 1 salon dairede yaşıyor!

Sanat ve Podyum dünyasının ünlü ismi Murat Cevahir Ulus'ta oturuyor...

Murat Kurum: Türkiye dışında projeler de hedeflerimiz arasında!

TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul'a iki yeni şehir projesinin 2013'te hayata geçeceğini söyledi...

Yunanistan'daki Murat Reis Camisi bakımsızlıktan yıkık halde!

Yunanistan'ın Rodos Adası'ndaki tarihi Murat Reis Camisi ve Külliyesi kaderine terk edilmiş durumda.

Murat Akdoğan Katar Şeyhi ile hastane yapacak!

Ethica Sağlık Grubu Başkanı Murat Akdoğan Katar şeyhlerinden Saoud bin Abdullah ile birlikte Türkiye'de yapılacak iki hastane için el sıkıştı...

Murat Kurum: Emlak'ta balon yok!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum emlakta balon olmadığını söyledi

Murat Turan Haberi

Murat Turan

7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Otel’de düzenlenen Peli Parquet bayi toplantısına tüm bayiler eksiksiz katıldı. Birçok seminerin düzenlendiği, eğitimlerin verildiği kapsamlı toplantının son gününde Vezirköprü Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan açılış konuşmasında inşaat sektörünün son durumunu anlatarak, kendi markalarının 2016 yılını değerlendirdi ve 2017 hedeflerinden söz etti.


EKİM AYINDA KONUT SATIŞLARI YÜZDE 25 ORANINDA ARTTI

Bu toplantıları 2008’den bu yana düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Murat Turan konuşmasında; inşaat sektöründe bütün Avrupa’yı dolaşsanız Türkiye’deki kadar çok proje bulamazsınız dedi. Türkiye’de 0-24 yaş arası nüfusun yüzde 40 oranında olduğunu belirten Turan; 24 Avrupa ülkesine bedel genç nüfusumuzun olduğunu söyledi.


Turan, “Yaygın kanaatin aksine gerek genç nüfusun ihtiyaçları bakımından gerekse elimizdeki konut stoğunun hem dayanıksızlığı, hem eskiliği hem de...