03 / 05 / 2024

Murat Uluğ biyografi

Murat Uluğ biyografi

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Ağaoğlu grubu iki ismi bünyesine kattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, deneyimli iki ismi bünyesine kattı. Murat Uluğ Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu.

Murat Uluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Murat Uluğ Grubun Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu. Uluğ ve Kutluğ aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Murat Özdağ: Müteahhit olmanın koşulları oluşturulmalı!

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan: Fiber ağı Kadıköy'e döşemeye izin alamadık!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, fiber optik yatırımları için yerel yönetimlerinin desteğinin şart olduğunu belirterek, Kadıköy'de çok büyük bir talep var ama izin alamadığımız için Kadıköy'deki 300 bin haneye bu hizmeti götüremiyorum dedi

Atakent 3, TOKİ Başkanı Haluk Karabel ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'u ağırlayacak!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Atakent 3'ü gezecek

Murat Boz, kazandığını gayrimenkule değil sahnesine yatırıyor!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, kazancını gayrimenkule yatırmayı tercih etmediğini açıkladı

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: 5 ayda 1500 konut sattık!

Bu yıl en az 3 milyar TL satış yapmayı tepelediklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Bu kaynakla, İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projelerine imza atmak arzusundayız" dedi

Murat Bozkurt: Çorlu'ya yurtdışından yatırım için gelenler var!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki konuğu Areas Proje Hazırlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'tu. Kireçci ile Bozkurt firmalardan, İstanbul ve Çorlu'daki yatırımlardan bahsettiler...

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Areas Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt'u konuk ediyor

Murat Uluğ biyografi Haberi

Murat Uluğ biyografi

Murat Uluğ kimdir?

İş hayatına Garanti Bankası’nda Portföy Analisti olarak başlayan Uluğ, daha sonra Portföy Müdürü oldu. Sırasıyla HSBC ve ABN AMRO Bank’ta üst düzey yönetici olarak görev yapan Uluğ, 2006 yılında TAV Havalimanları Holding Finans Direktörlüğü görevine getirildi. 


Uluğ, aynı zamanda kuruluşun Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve iştiraklerinden HAVAŞ, CAS ve BTA Denizyolları Yiyecek ve İçecek Hizmetleri’nin Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü.  


İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Uluğ,  İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Manchester Business School’un ortak programı olan Yönetici İşletme Yüksek Lisansını tamamladı.  


Murat Uluğ son olarak NEF Gayrimenkul İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.



Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine...