12 / 05 / 2024

murat uzun maden ocağı halk toplantısı

murat uzun maden ocağı halk toplantısı

Sakarya ili Akyazı ilçesinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili halk toplantısı 11 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uzun, Özgür Doğan ve Tolga Han ortaklığında kuruldu.

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uzun tarafından kuruldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Gayrimenkul sektöründe satış beklentisi büyüdü!

Ekonomideki gelişmeler konut sektörüne yaradı. Sektör temsilcileri projelerini tek tek lansmana çıkarıyor. Bu yıl konut satışlarında rekor kırılması bekleniyor. Murat Kurum, Murat Uzun ve İnanç Kabadayı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Referandum sonrası emlakta patlama yaşanıyor!

5 milyon gurbetçinin rotayı Türkiye'ye çevirmesiyle ilgili Proje Beyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Referandum sonrası talep patlaması yaşanıyor” dedi

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

murat uzun maden ocağı halk toplantısı Haberi

murat uzun maden ocağı halk toplantısı

Sakarya ili Akyazı ilçesi sınırları içerisinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 11/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya SAKARYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve SAKARYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...