14 / 05 / 2024

Murat Yazıcı kimdir 

Murat Yazıcı kimdir 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Yazıcı: Rize'de kentsel dönüşüm projelerini hızlandırmalıyız!

İnşaat Mühendisleri Rize Şubesi Başkanı Murat Yazıcı yaptığı açıklamada Rize’de deprem tedbirlerinin alınması ve kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, başkentte yeni yapılan konut projelerinin üst gelir grubuna hitap ettiğini belirtti.

Canon inşaat şirketleri için geniş formatlı yazıcılar tasarladı!

Baskı ve görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, yüksek hacimli, kesintisiz baskı ortamlarına üstün kaliteyi getirecek üç yeni imagePROGRAF yazıcısını tanıttı.

Ömer Baki Yazıcı: İnşaatta kriz isteyenler var!

ANKARA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, "Bazı kesimler, seçim öncesi konut satışlarında durgunluk yaşanmasını, kriz söylemine çevirmek için, kamuoyu oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Hayati Yazıcı Rize'deki Timya Vadisi Projesini inceledi!

AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ve milletvekili adayları Rize'de devam eden Güney Çevre Yolu, Timya Vadisi, ağız ve diş sağlığı hastanesi, Güneysu yolu, Gençlik Merkezi ve Rize İmam Hatip Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ömer Baki Yazıcı: Şu sıralar konut almak için fırsat dönemi!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti..

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak isteyenlere fırsat zamanı!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da konut kampanyaları fiyatları düşürdü!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Murat Yazıcı kimdir  Haberi

Murat Yazıcı kimdir 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sokak hayvanlarının sorunlarına çözüm üretilmesi amacıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde Sokak Hayvanları Çalıştayı gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde Sokak Hayvanları Çalıştayı'nda hızlı kentleşme nedeniyle yaşam alanları kısıtlanan hayvanlara ait sorunlar, tüm paydaşlarla birlikte ele alındı.

Çlıştayda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, İBB Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanı Zuhal Bostan, Veteriner Hizmetleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, İstanbul Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Murat Arslan, ABD Best Friends Animal Society Derneği kurucu üyesi Gregory Castle, Tarım ve Orman Bakanlığı, ilçe belediyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri, evcil hayvan satış ve ticaretiyle uğraşan girişimciler, veteriner hekimler, akademisyenler ve gönüllüler katıldı.

Murat Yazıcı, İstanbul'da tahmini verilere göre 292 bin sokak hayvanı olduğunu...