17 / 05 / 2024

Murat Yüce

Murat Yüce

Kalya Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Murat Beşoğlu ve Murat Yüce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Mayıs'ta kuruldu

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kreas Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Murat Yüce Haberi

Murat Yüce

Kalya Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Murat Beşoğlu ve Murat Yüce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Mayıs'ta kuruldu. Kalya Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak ve özellikle siteler ticari ve sınai iş merkezleri alış veriş merkezi her türlü gayrimenkuller almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kalya Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi adres: Çekmeköy, Çavuşbaşı Caddesi, Bayrak Plaza, No:10...