17 / 05 / 2024

Muratbey Mahallesi

Muratbey Mahallesi

Yol çalışmaları, İstanbulluları bezdiriyor, Muratbey Mahallesi'ni ise 'öldürüyor'. Mühürlü asfalt fabrikası otoyol için her türlü kural çiğnenip çalıştırılıyor

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca Muratbey'de 5,8 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan tarlayı 5 milyon 850 bin TL tahmini bedelle satıyor.

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Çatalca Muratbey'de 38.8 milyon TL'ye satılık 4 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Çatalca ilçesine bağlı Muratbey Mahallesi'nde yer alan 4 adet tarlayı toplam 38 milyon 845 bin TL'ye satışa çıkardı...

Çatalca Muratbey'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki konut imarlı tarla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale ile satılıyor..

Çatalca Muratbey'de 12.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çatalca'ya bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki tarlasını ihalesini satışa sunuyor. İhale 26 Aralık'ta yapılacak..

İstanbul Çatalca'da 25,4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde yer alan 3 arsa İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Toplam satış bedeli 25 milyon 495 bin TL olarak belirtilen tarlaların ihalesi 29 Kasım 2017 tarihinde yapılacak.

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nin yolları asfaltlandı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında Nakkaş Mahallesi'nde Vural Sokak, Sadık Onbaşı Sokak ve Eyüp Pehlivan Caddesi, Muratbey Mahallesi’nde, Kanarya Çiçeği Sokak’ta asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Çatalca Muratbey'in yolları asfaltlanıyor!

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Muratbey Mahallesi Çayır Yolu Caddesinde asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde tünel kazılmaya başlandı!

Torbalı Muratbey Mahallesi'nde taşıtların da geçebileceği alt geçit için hızlıca çalışmalar sürerken, tünel kazım işlemleri de başladı. 2017 yılının ilk aylarında trafiğe açılması planlanan alt geçit, ilçe trafiğini rahatlatacak.

Çatalca'daki taş ocaklarının ruhsatları iptal edilmeli!

Çatalca Muratbey Mahallesi´nde faaliyet gösteren bir taş kırma eleme tesisinin kapasite artışı hakkında ÇED için halk katılım toplantısı yapıldı. Başkan Cem Kara "Çatalca'daki taş ocaklarının ruhsatları iptal edilmeli" dedi.

ÖİB'nin Çatalca ihaleleri iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca ilçesi, Muratbey Mahallesi'nde bulunan parselleri satışa çıkarmıştı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan duyuruda ihalelerin iptal edildiği belirtildi.

Muratbey Mahallesi Haberi

Muratbey Mahallesi

Büyükçekmece’deki Muratbey Mahallesi’nin içine kurulan ruhsatsız asfalt fabrikası, pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi tarafından 3. kez mühürlenmesine rağmen 2 gündür çalışmaya devam ediyor. Fabrikanın mührü 3. kez kırarak çalışmasına isyan eden mahalleli, “Ruhsatsız, mühürlü işyeri nasıl çalışır?” diye soruyor. 


Türkiye ’de geçerli olan yasalara göre yerleşim yerlerinin yakınında asfalt fabrikası çalıştırılamıyor. Ancak 3 yıldır bir türlü durdurulamayan fabrika, 50 metre yakınındaki evlerin, bahçelerin, tarlaların üzerine zift yağdırıyor. 


Son mühürlemeden sonra Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nün Büyükçekmece Belediyesi’ne bir not göndererek “Fabrikanın otoyol çalışması tamamlanana kadar açık kalması zorunludur” dediği ve fabrikanın 5 Eylül’e kadar açık kalması için baskı yaptığı ortaya çıktı. 


‘Trafiğin güvenliği için...’ 

Notta şöyle yazıyor: “Büyükçekmece Muratbey Köyü taşocakları mevkiinde kurulmuş bulunan asfalt plentinden temin edilen sıcak karışım ile otoyoldaki çalışmalarımız sürdürülmektedir. TEM...