29 / 04 / 2024

Muratlı cemevi inşaatı

Muratlı cemevi inşaatı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Tekirdağ Muratlı Cemevi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Muratlı Cemevi inşaatının temeli Muradiye Mahallesinde törenle atıldı.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşa ediliyor!

Antalya Yeşildere Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında denetlemelerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Manevi zenginliği artıracak bir merkez olacak" dedi.

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

Silivri Cemevi inşaatında son durum!

Silivri’de 3 bin metrekarelik alana inşa edilen cemevi, Silivri Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi’nin işbirliğiyle yükselmeye devam ediyor.

Pamukkale Güzelköy Cemevi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alevi vatandaşların da yaşadığı Güzelköy Mahallesi'nde talep üzerine cemevi yapımını başlattı. Gürlesin, kısa zamanda inşasına başlanan cemevinde kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara'nın Mamak İlçesi, Tuzluçayır Mahallesinde yapımı protesto gösterileriyle başlayan Cami-Cemevi Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Camiye 'Abdullah Sarıtaş', cemevi olacağı söyleyen bölümeyse, 'Mamak Kültür Merkezi' ismi verildi.

NKÜ'de inşaat Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devredildi!

TEKİRDAĞ Namık Kemal Üniversitesi ( NKÜ ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği'ne devretti.

Muratlı cemevi inşaatı Haberi

Muratlı cemevi inşaatı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra ilçe belediye başkanları, Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve diğer davetlilerin katıldığı temel atma töreninde ilk konuşmayı yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya inşaat hakkında genel bilgiler verdi. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe konuşmasında, cemevi için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederken Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Demir de bu vakıf inşaatının Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, “Hızır ayındayız. Başkanımız hızır gününde bizim imdadımıza hızır gibi yetişti kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “Görev süremizin sonuna kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tutacağız. Bundan sonra da 3-4 ay içinde Şarköy ilçemize de bir cemevi inşaatının...