06 / 05 / 2024

Muratpaşa belediye

Muratpaşa belediye

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da bir ilke imza attı. Turunç Masaca vatandaş tarafından önerilen bir teklif meclis gündemine girdi Muratpaşa Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ilk toplantısı yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden yatırım rekoru!

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal yeni yılın proje ve çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda yaptığı konuşmada “2016 rekorlarımızı kırdığımız bir yıl oldu." dedi

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa belediye Haberi

Muratpaşa belediye

Turunç Masaca vatandaş tarafından önerilen bir teklif meclis gündemine girdi Muratpaşa Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda bir vatandaşın Turunç Masa kanalıyla yaptığı bir öneri ilk kez gündem maddesi olarak mecliste görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edildi. 


Geçtiğimiz hafta sonu yapılan CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı seçimlerinden mağlup ayrılan Songül Başkaya CHP grup sözcülüğünden ayrıldı. Başkaya'nın yerine ise Hüseyin Sarı grup sözcüsü oldu. 

Bu arada Denetim Komisyonu ve çeşitli komisyonlardan istifa eden Murat Şimşek'in yerine yeni komisyon üyelerinin de seçimi yapıldı. 


Denetim Komisyonuna, Mustafa Reşat Oktay, Yener Altıntaş, Mustafa Çetin, Mehmet Yıldırım ve Mehmet Altınsoy seçildi. 

Çeşitli komisyonlarda görev yapan ancak istifa eden Murat Şimşek'in yerine Planlama ve İmar Komisyonuna Nuran Yılmaz, Gençlik ve Spor Komisyonuna Cem Kotan, Meclis Araştırma Komisyonu'na Ali...