05 / 07 / 2024

muratpaşa çallı yeni yurt

muratpaşa çallı yeni yurt

Muratpaşa Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında 2015 - 2016 döneminin encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. Mecliste ayrıca Çallı'da bulunan belediye arazisine 600 kişilik öğrenci yurdu kararı da çıktı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden yatırım rekoru!

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal yeni yılın proje ve çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda yaptığı konuşmada “2016 rekorlarımızı kırdığımız bir yıl oldu." dedi

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muratpaşa Obruk Ormanı imar çalışmaları başladı!

Ermenek Mahallesi sınırları içinde olan ancak mezbelelik haliyle Hayalet Orman olarak anılan Obruk Devlet Ormanı için, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, uygulamalı imar planı çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Muratpaşa Obruk Devlet Ormanı'nın imar çalışmaları tamam!

MURATPAŞA Obruk Devlet Ormanı ya da bölge sakinlerini verdiği isimle 'Hayalet Orman' için uygulama imar planı çalışmaları tamamlandı.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

muratpaşa çallı yeni yurt Haberi

muratpaşa çallı yeni yurt

Muratpaşa Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısında 2015 - 2016 döneminin encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. Mecliste ayrıca Çallı'da bulunan belediye arazisine 600 kişilik öğrenci yurdu kararı da çıktı. Eski hizmet binasının ücretsiz olarak Muratpaşa Kaymakamlığına tahsisi de gündeme getirildi. 


Encümen ve komisyon üyeleri Muratpaşa Belediyesi'nde önümüzdeki dönem görev yapacak encümen üyeleri Cem Kotan. Hüseyin Sarı, Mustafa Duma olarak belirlendi.


Antalya...