15 / 05 / 2024

Muratpaşa faaliyet raporu

Muratpaşa faaliyet raporu

Muratpaşa Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında belediyenin 2014 yılı faaliyet raporu da kabul edildi. Mecliste yeni kurulan komisyonlara üyelik seçimi de yapıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Utopya Turizm İnşaat'ın faaliyet raporu yayınlandı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik A.Ş., faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal rapor yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme 2019 faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

İhlas Gayrimenkul 2019 faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş, 2019'un ilk altı ayına ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'un 6 aylık faaliyet raporu yayınlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ), 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı..

İhlas Gayrimenkul 2018 faaliyet raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş, 2018'in ilk üç ayına ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı...

Akmerkez GYO 2018 faaliyet raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 31 Mart 2018 tarihinde sona eren ara faaliyet dönemine ait finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı hakkında açıklama yaptı...

Kiler GYO 2018 faaliyet raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO),  tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada  1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Vakıf GYO 2018 faaliyet raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada  1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Türker Proje 2018 faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada  1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Metal Gayrimenkul 2018 faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada 1 Ocak- 1 Mart 2018 dönemine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Muratpaşa faaliyet raporu Haberi

Muratpaşa faaliyet raporu

Meclis toplantısı öncesinde söz alan CHP grup sözcüsü meclisin 1 yılını doldurduğunu, uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti. Bu arada Çağlayan Adliyesinde savcının öldürülmesini de eleştiren grup sözcüsü yine Çağlayan Adliyesinde avukatlara yapılanları kınadı ve adaletin herkese lazım olacağını vurguladı.

Öldürülen Cumhuriyet Savcısı Kiraz’in bir sözünü de hatırlayan grup sözcüsü Tarım, “devletin katilleri korumak zorunda olmadığını”, devletin katilleri korumaması gerektiğini belirtti.

AK Parti Grup sözcüsü Can Kasaboğlu ise, geçtiğimiz bir yılı öğrenme dönemi olarak algıladıklarını, Başkanın olumlu icraatlarının yanında olduklarını, 17-18 mahallenin halen tapu sorunlarının çözülmesini beklediklerini, Kırcami’de olduğu gibi ortak bir çalışma ile çözülmesini temenni etti.

Cumhuriyet Savcısının öldürülmesine de tepki gösteren ve Başsağlığı dileyen Kasaboğlu, CHP’nin ön seçimini takdirle karşıladıklarını, milletvekili adaylarına başarılar dilerken, “inşallah yeni dönemde seçilen milletvekilleri bir masanın etrafında...