30 / 04 / 2024

muratpaşa kent projeleri

muratpaşa kent projeleri

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Muratpaşa'da restorasyon başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, Türkiye'de en fazla vakıf mülkünün Antalya'da bulunduğunu belirterek, "Antalya turizmin başkenti ama aynı zamanda bir vakıf şehri. Neredeyse tamamına yakını Muratpaşa vakfına ait." dedi.

Antalya Muratpaşa'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 14 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Antalya Muratpaşa'da icradan 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya İli Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 182 bin TL olarak belirlendi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

muratpaşa kent projeleri Haberi

muratpaşa kent projeleri

Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka Yerel Yönetimler köşesinde Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile gerçekleştirdiği röportajı yayınladı. İşte Eren Aka'nın yazısı... 

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “başka bir belediyeciliğin”, “farklı bir yerel yönetim anlayışının” mümkün olabileceğini ispat etmek için yaklaşık 5 yıldır kelimenin tam anlamıyla yorulmadan çalıştı. Başkan Uysal, neredeyse hiç eksilmeyen bu temponun nedenini “Biz sadece Muratpaşa için çalışmıyoruz. Biz Türkiye için, idealimiz ve hayalimiz olan örneği sergiliyoruz. Nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizin ifadesini ortaya koyuyoruz. O yüzden geceleri uyumuyor ve çok çalışıyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz” sözleriyle anlattı.

21 bin kişiye hizmet

İlk döneminde belediye hizmetlerini üç ana grupta topladıklarını belirten Uysal, bunlardan ilkinin yollar, parklar, binalar, temizlik hizmetleri gibi temel altyapı hizmetleri olduğunu söyledi. İkinci grubun ise...