13 / 05 / 2024

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonucu

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonucu

Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe Mahallesi, Çınarlı Caddesi’ndeki 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Opera ve Çok Amaçlı Gösteri Merkezi için düzenlenen mimari fikir proje sonuçları açıklandı

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Antalya Muratpaşa'da 189 arsa ihalesi 14 Şubat'ta!

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nde kadınlara özel spor salonu!

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden yatırım rekoru!

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal yeni yılın proje ve çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda yaptığı konuşmada “2016 rekorlarımızı kırdığımız bir yıl oldu." dedi

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muratpaşa Obruk Ormanı imar çalışmaları başladı!

Ermenek Mahallesi sınırları içinde olan ancak mezbelelik haliyle Hayalet Orman olarak anılan Obruk Devlet Ormanı için, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, uygulamalı imar planı çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Muratpaşa Obruk Devlet Ormanı'nın imar çalışmaları tamam!

MURATPAŞA Obruk Devlet Ormanı ya da bölge sakinlerini verdiği isimle 'Hayalet Orman' için uygulama imar planı çalışmaları tamamlandı.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonucu Haberi

Muratpaşa Mimari Fikir Proje sonucu


Muratpaşa Belediyesi’nin Yeşilbahçe Mahallesi, Çınarlı Caddesi’ndeki 3 bin 350 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Opera ve Çok Amaçlı Gösteri Merkezi için düzenlenen mimari fikir proje sonuçları açıklandı. Proje konusunda bir gösteri merkezine sahip olmanın önemine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bu proje ulusal ölçekte bir yarışma ile ve ortak akılla belirlemek istedik. Bir yıllık çalışmalarımız sonucunda yarışmamız sonuçlandı” dedi. Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Antalya Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın, kültür merkezi Muratpaşa’da böyle bir tesisin olması çok önemli olduğunu kaydetti. Projenin örnek gösterilebilecek bir çalışma olduğuna vurgu yapan Aydın, “Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a bize duyduğu güvenden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

İLK KADEME İÇİN 98 PROJE SEÇİLDİ

Antalya Mimarlar Odası ile birlikte ulusal çapta düzenlenen fikir yarışmasının birinci...