22 / 07 / 2024

Muratpaşa park yapımı

Muratpaşa park yapımı

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aşırılı sıcaklara rağmen 11 mahallede 17 park ve semt spor sahasının yapımını sürdürüyor.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Muratpaşa'daki yasa dışı işletmelerin yıkımına korona engeli!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Lara sahillerinde 62 bin 670 metrekarelik alanı yasa dışı şekilde işgal ettikleri belirlenen işletmelere yıkım yapılması içi giden ekipler korona engeline takıldı.

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Yapımı devam eden 13 mega proje!

Türkiye'de tapım çalışmaları devam eden 13 mega proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde açılacak. Yapımı devam eden mega projelerin ülkeye kazandıracaklarını sizler için derledik...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Çorlu Alipaşa Parkı'nın yapımı tamamlandı!

Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi'nde yapımı tamamlanan parka 'Alipaşa Parkı' adı verildi. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2.571 metrekare toplam ve 742,50 metrekare yeşil alana sahip.

Ankara doğa parkı 6 yıl sonra açılacak!

Yıkılacak olan Ankara Atatürk Kültür Merkezi yerine doğa parkı yapılacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, projenin 6 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı.

Konya Ecdad Parkı'nın yapımı son aşamaya geldi!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye’de ilklerden olacak Ecdad Parkı’nda incelemelerde bulundu. 100 bin metrekareden büyük bir alanda yapımı son aşamaya gelen parkta 12 bin 500 metrekarelik gölet bulunacak.

Kepez ve Muratpaşa'da yağmursuyuna dev yatırım!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaklaşık 70 milyon TL yatırımla 35 bin 200 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı yapıyor.

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Van Halilağa'daki parkın yapım çalışmaları neden durduruldu?

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Muratpaşa park yapımı Haberi

Muratpaşa park yapımı


Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aşırılı sıcaklara rağmen 11 mahallede 17 park ve semt spor sahasının yapımını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay 11 park yapımını tamamlayan ekipler, Şirinyalı ile Çağlayan'da 3, Doğuyaka ve Güzeloba'da 2, Güzeloluk, Yeşilbahçe, Muratpaşa, Yenigöl, Demircikara, Etiler ve Zerdalilik mahallelerinde 1'er parkın yapım çalışmaları tüm hızıyla devam...