04 / 05 / 2024

muratpaşa stad

muratpaşa stad

Süleyman Evcilmen, eski 100. Yıl spor sahalarında inşaatı devam eden stadyumun batı cephesi sınırı belli olmadığı için ruhsat alamayacak durumda cnauğunu belirterek, 'Meclisimizinaldığı kararla bu olasılıkortadan kalktı' dedi...

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden yatırım rekoru!

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal yeni yılın proje ve çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda yaptığı konuşmada “2016 rekorlarımızı kırdığımız bir yıl oldu." dedi

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muratpaşa Obruk Ormanı imar çalışmaları başladı!

Ermenek Mahallesi sınırları içinde olan ancak mezbelelik haliyle Hayalet Orman olarak anılan Obruk Devlet Ormanı için, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, uygulamalı imar planı çalışmalarına başladı.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Muratpaşa Obruk Devlet Ormanı'nın imar çalışmaları tamam!

MURATPAŞA Obruk Devlet Ormanı ya da bölge sakinlerini verdiği isimle 'Hayalet Orman' için uygulama imar planı çalışmaları tamamlandı.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı.

Ümit Uysal'dan Antalya Muratpaşa'ya otopark önerisi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde "Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3'er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Böyle çılgın projelere ihtiyaç var" dedi.

Kırcami imar planı itirazları Muratpaşa Meclisi'nde görüşülecek!

Kırcami bölgesi uygulanan imar planına yapılan itirazlar Muratpaşa Belediyesinin Çarşamba günü yapacağı Kasım ayı olağan meclis toplantısında değerlendirilecek.

muratpaşa stad Haberi

muratpaşa stad

Yeni stadyum Antalya kentine hayırlı olsun" dedi Muratpaşa Belediyesi'nin Ocak ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, inşaat çalışmalarının devam ettiği 33 bin kişilik stadyumla ilgili imar planlarında sınır belirlemesi yapıldı. 

Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün 20 Aralık 2013 tarihli başvurusu üzerine Sakıp Sabancı Bulvarında, eski 100. Yıl spor sahalarındaki alanın batı cephesinin sınırı belirlenerek imar planlarına işlenmesi görüşüldü. Belediyenin ilgili dairesi ve meclis komisyonlarının yaptığı çalışma doğrultusunda meclis, oy birliğiyle sınır belirlemesini ve imar planlarına işlenmesini kabul etti. 


Hayırlı olsun diledi 


İlgili gündemin kabulünün ardından Başkan Evcilmen, 33 bin kişilik stadyumun Antalya'ya hayırlı olması dileğinde bulunurken, bu işlemin yapılmamış olması durumunda stadyumun ruhsatlandırılmasmın mümkün olamayacağını kaydetti. Kamuoyunda Antalya'ya yapı lacak yeni bir stadyuma karşı partisinin ve Muratpaşa Belediyesi'nin engel çıkarttığı yönünde bir algı...