27 / 04 / 2024

Muratpaşa su parkı

Muratpaşa su parkı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Muratpaşa'daki su parkı yepyeni bir yaşam merkezi olacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Antalya Muratpaşa'ya yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, falezlerde yer alan toplam 15 bin metrekarelik alanda, kültür, sanat, eğlence ve dinlenme aktivitelerine olanak tanıyan yeni bir yaşam alanı düzenlemesi yapıyor.

Muratpaşa Güllük'te 114 binanın cephesi sağlamlaştırılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

Muratpaşa Meltem Camii imar planı 15 Temmuz'da görüşülecek!

Muratpaşa Belediye meclis toplantısında tartışma konusu olan Meltem Camii binası altındaki ALYA Alışveriş Merkezi'nin imar planı 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelecek.

Antalya Muratpaşa'da 450 metrekarelik buz pisti yapılıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Muratpaşa'daki 37 okul onarıldı!

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yapım ekipleri, yılın ilk 6 ayında 37 okulda boya, su tesisatı, elektrik, parke, bordür, bahçe duvarı, güvenlik kulübesi ve asfalt çalışması yaptı.

Antalya Muratpaşa'da yollar yenileniyor!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Varlık Mahallesi'nde 26 sokak ve 1 cadde 10 bin 300 ton malzeme kullanarak yeniledi. Varlık Mahallesi'nde toplam 5 bin 800 metre yol, yüksek hava sıcaklıklarına rağmen, asfaltla kaplanarak Avrupa standartlarına getirildi

Adnan Saraç: Muratpaşa'da konut üretecek alan kalmadı!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ilçede inşaat sektörü için boş arazi bulmanın zorluklarına değindi.

Muratpaşa su parkı Haberi

Muratpaşa su parkı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’nde Antalya’da bir kuşağın çocukluk ve gençlik yıllarının en büyük eğlencesi su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Başkan Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacak alanda sanatçılar için çalışma terasları, kent müzesi, kafeterya ve gençlik merkezinin bulunacağını kaydetti.


Antalya’da bir kuşağın çocukluk ve gençlik dönemlerini en büyük eğlencesi Lara Caddesi üzerinde bulunan ancak Aralık 2012 yılında yıkılmak durumunda bırakılan su parkı, bilinen adıyla Dedeman Aquapark, Muratpaşa Belediyesi’nce toplumun farklı kesimlerinden herkesin kendisine ilişkin bir şeyler bulabileceği yeni bir yaşam merkezi olarak düzenleniyor.


Bilim adamı ve siyasetçi Erdal İnönü’nün adını taşıyacak Kent Parkı’nda devam eden Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarını Başkan Uysal ve Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci ve Erol İşbilen...