03 / 05 / 2024

Muratpaşa vakıflara ait olan alanın imar planı

Muratpaşa vakıflara ait olan alanın imar planı

Muratpaşa Belediye Meclisi, vakıflara ait olan bir alanın özel hastane alanına çevrilmesini düzenleyen imar plan değişikliği ile ilgili yapılan itirazları oy çokluğuyla reddetti.

Vakıflara ait gayrimenkuller meclis gündeminde!

Vakıflara ait gayrimenkullere ve bunlardan kiraya verilen hamamlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısı TBMM'de!

Ülke genelindeki vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısına ve pandemi döneminde gelir kaybı yaşayan bu işletmelere destek olunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları TBMM gündeminde!

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Antalya Muratpaşa'da 66.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

PTT Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'ne ait, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 28022 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 125 bin TL'ye satıyor. 

Vakıflara devredilen kamuya ait gayrimenkul sayısı TBMM'de!

Türkiye'deki vakıf sayısına ve bu vakıflara devri yapılan kamuya ait taşınmaz sayıları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Antalya Muratpaşa'da restorasyon başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, Türkiye'de en fazla vakıf mülkünün Antalya'da bulunduğunu belirterek, "Antalya turizmin başkenti ama aynı zamanda bir vakıf şehri. Neredeyse tamamına yakını Muratpaşa vakfına ait." dedi.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Muratpaşa vakıflara ait olan alanın imar planı Haberi

Muratpaşa vakıflara ait olan alanın imar planı

Muratpaşa Belediyesi Ekim ayı olağan meclis oturumu Belediye Başkanı Ümit Uysal başkanlığında toplandı. Toplantıda 21 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerine geçmeden önce parti grup sözcüleri gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mecliste belediyenin 2017 yılı mali performans programına ve 2017 yılı mali bütçesine ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı yazısı Plan Bütçe Komisyonuna gönderildi. Gündemin 16’ncı maddesinde bulunan Kırcami İmar Planı ile ilgili yapılan itirazlar ise ilgili komisyonlara gönderildi.


İtirazlar reddedildi

Mecliste ayrıca daha önce Akdeniz Manşet Gazetesi’nin gündeme getirdiği Antalya’da Karayolları Bölge Müdürlüğü karşısındaki vakıflara ait olan bir alanın özel hastane alanına çevrilmesi ile ilgili gündem maddesi de görüşüldü. Bayırdır Mahallesi’nde Karayollarının karşısında bulunan vakıflara ait 1173, 1175, 1225, 1218, 1219, 1220, 1224, 1244 parsellerdeki plan değişikliğine yapılan itirazlar görüşülerek oy...