03 / 05 / 2024

muratpaşa yarışma

muratpaşa yarışma

Muratpaşa Belediyesi'nce, Yeşilbahçe Mahallesi'nde yapılacak; 'Opera, tiyatro ve gösteri merkezi' için açılan mimari fikir proje yarışmasına katılan 97 proje, jüri tarafından değerlendiriliyor.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Muratpaşa Obruk Devlet Ormanı'nın imar çalışmaları tamam!

MURATPAŞA Obruk Devlet Ormanı ya da bölge sakinlerini verdiği isimle 'Hayalet Orman' için uygulama imar planı çalışmaları tamamlandı.

Muratpaşa Gösteri Merkezi'nin ihalesi 27 Ocak'ta!

Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle birlikte düzenlendiği 'Mimari Fikir Proje Yarışması'yla projesini belirlediği Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi'nin yapımı için 27 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Antalya Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi'nde sona gelindi!

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesini inşa ettiği Doğuyaka Mahallesi’nde bulunan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi’nin ince inşaat işleri ihale sürecini tamamlandı. Merkez, 9 milyon 661 bin TL’lik ek yatırımla açılışa hazır hale gelecek.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı.

Ümit Uysal'dan Antalya Muratpaşa'ya otopark önerisi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde "Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3'er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Böyle çılgın projelere ihtiyaç var" dedi.

Kırcami imar planı itirazları Muratpaşa Meclisi'nde görüşülecek!

Kırcami bölgesi uygulanan imar planına yapılan itirazlar Muratpaşa Belediyesinin Çarşamba günü yapacağı Kasım ayı olağan meclis toplantısında değerlendirilecek.

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

muratpaşa yarışma Haberi

muratpaşa yarışma

Belediye Basm Müdürülğü'nün haberine göre, Antalya'ya, opera ve çok amaçlı gösteri merkezi kazandırmayı amaçlayan Muıatpaşa Belediyesi'nin Antalya Mimarlar Odası ile birlikte açtığı mimari fikir proje yarışmasına katılan 97 eser değerlendiriliyor. Muıatpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi Atölye ve Sahnesi (Opera ve Tiyatro İşliği) Mimari Fikir Proje Yarışması için, Mimari ar Odası'na ulaştnılan projeleri değerlendirmeye başlayan jüriyi ziyaret etti. 


BAŞKAN UYSAL'DAN, JÜRİ'YE ZİYARET 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Jüri Başkanı ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yüksek Mimar Prof. Dr. Celal Abdi Güzeı 'den fikir projeler hakkında bilgi aldı. Başkan Uysal, "Sayısız antik kent ve amfi tiyatroya evsahipliği yapan kentimize çok amaçlı gösteri merkezi kazandmnak istiyoruz. Ülkemizin önde gelen mimarlarının fikirlerinden yararlanıyoruz. Jürimiz, kentimiz için en...