16 / 05 / 2024

Muratpaşada kent yenileme çalışmaları

Muratpaşada kent yenileme çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eder nitelikteki, mezbelelik alanları, ıslah edip kent yaşamına kazandırıyor. Alanlar üzerinde kalıcı yapı yapmadan, geçici olarak, park, spor alanı ve pazar yeri olarak düzenleniyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya Muratpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 6170 ada 1 parselde yer alan arsa 15 milyon 711 bin TL'ye icradan satıyor...

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Antalya Muratpaşa'da 77.1 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi, 13008 ada 1 parselde yer alan 106 odalı oteli 77 milyon 111 bin 40 TL'ye satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 39.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, 12712 ada 1 parsel yer alan gayrimenkulü 39 milyon 606 bin 301 TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Antalya Muratpaşa'da 66.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

PTT Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'ne ait, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 28022 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 125 bin TL'ye satıyor. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Mahkemeden Muratpaşa'da 27.4 milyon TL'ye satılık arsa ve ev!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Şirinyalı Mahallesi, 5365 ada, 9 parselde yer alan 2 bin 107 metrekarelik arsa ve kargir evi 27 milyon 391 bin TL'ye satıyor...

Muratpaşada kent yenileme çalışmaları Haberi

Muratpaşada kent yenileme çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eder nitelikteki, mezbelelik alanları, ıslah edip kent yaşamına kazandırıyor. Alanlar üzerinde kalıcı yapı yapmadan, geçici olarak, park, spor alanı ve pazar yeri olarak düzenleniyor.


MÜLKİYET VE KAMULAŞTIRMA SORUNU

İmar planlarında, kamu hizmet alanı olarak belirlenmesine rağmen, mülkiyet ve ilgili kurumların bütçe sorunları nedeniyle kamulaştırılmadığı için kaderine terkedilen, atıl durumdaki alanlar, kent yaşamına kazandırılıyor. Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eden, çevre sorunlarına neden olan, mezbelelik alanları, üzerinde kalıcı yapı yapmadan, vatandaşların kullanımına sunuyor. Bu alanlar, Meclis kararı ile park, spor alanı ve geçici pazar yeri olarak kullanılıyor.


TEMİZLENİP İLAÇLANIYOR

Muratpaşa Belediyesi emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ve vatandaşlardan gelen şikayetler sonucu yapılan kontrollerde belirlenen alanlar, temizlenip, düzenleniyor. Planlarda okul, park ve ya...