01 / 05 / 2024

Mürsal Yayıkçı

Mürsal Yayıkçı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Adalet Bakanlığı 221 kamu personeli alımı ilanı yayımladı! İş arayanlara büyük fırsat! İşte başvuru şartları...

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Kadın ve erkek aday olmak üzere toplamda 221 kişi alacak. İşte başvuru şartları...

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akfen GYO Kasım 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kasım 2020 aylık yatırımcı raporunu yayınlandı. 

Plan Yapımını Yükümlenecek Müelliflerin Yeterliliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği!

Plan Yapımını Yükümlenecek Müelliflerin Yeterliliği Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı yükseldi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet GYO ile Deks Yatırım'ın ortaklık payı bildirisi yayınlandı.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

Başakşehir Evleri 1. Kısım ve 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Kısım ve 2. Kısım projelerinin değerleme raporunu yayınladı.

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul sermaye artırımını yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artırımını yayınladı.Şirketin son ortaklık yapısı da haberde yer alıyor.

Mürsal Yayıkçı Haberi

Mürsal Yayıkçı

Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mürsal Yayıkçı, Mahsun Yayıkçı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu.  Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Güler Mimari Tasarımlar Yapı ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi,...