27 / 04 / 2024

murtaza kılçık seyhan projeleri

murtaza kılçık seyhan projeleri

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık birlikleri hakkında bilgi verdi. Kılçık Adana'nın en önemli sorunun arazilerin imara kapalı olması olduğunu belirtti...

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Soykay İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Hiv Peyzaj ve Fidancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiv Peyzaj ve Fidancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Başar ve Vedat Akar tarafından kuruldu.

Adana Yüreğir'de 77 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 77 milyon 193 bin 662 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana ASKİ'den 22.9 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yüreğir Seyhan'daki 12 arsa ihale ile satılıyor...

Adana Seyhan'da 8.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan İlçesi'ne bağlı Zincirlibağlar Mahallesi'nde 2 arsa ihale usulü satışa sunuluyor..

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan'da 48 milyon TL'lik açılış yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan'da toplu temel atma ve açılış törenlerine katıldı.

İzmir Karabağlar'da 191 hektarlık riskli alan imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Adana Seyhan'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Seyhan ilçesi, İkibinevler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. 23 Aralık 2016 tarihinde ihale edilecek arsanın satış bedeli 9 milyon 672 bin TL olarak belirlendi.

Denizhan İnşaatçılık Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizhan İnşaatçılık Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Osman Seyhan imzasıyla kuruldu.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

murtaza kılçık seyhan projeleri Haberi

murtaza kılçık seyhan projeleri


Seyhan Belediye Başkanı  Zeydan Karalar'ı ziyaret edip yeni görevinde başarılar dileyen Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık birlikleri hakkında bilgi verdi. Adana'nın en önemli sorunun arazilerin imara kapalı olması olduğunu belirten Kılçık bu konuda belediyelerin yatırımcının önünü açması gerektiğini söyledi. 

Başkan Karalar ise inşaatın kent ekonomisine önemli katkıları olduğunu bu nedenle inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi. 


Adana Egemen...