29 / 04 / 2024

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Muş Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Muş'ta imar planı kapsamında yeni yollar açılıyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye imar planı kapsamında mahallelerde yeni yollar açarak halkın hizmetine sunuyor.

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi taksitlendirme uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak vergilerini yapılandıran vatanşlara uyarılarda bulundu. 

Muş'ta imar düzenlemeleri yapılacak!

Muş Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Muş'ta metruk bina yıkımı devam ediyor!

Muş Belediyesi, il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.

Muş Otobüs Terminali'nin inşaatı başladı!

Kentte geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, yeni otobüs terminalinin inşaatına başladı.

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin değişik yerlerinde başlattığı bası yol genişletme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, son olarak otogar mevkiindeki dört yolda başlattıkları genişletme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 3 metre genişletilen yol, trafik akışını rahatlattı. Yolun her iki yakasında genişletme yapan ekipler, çalışmalar sırasında elektrik, telefon ve doğalgaz hatlarının zarar görmemesi için ilgili kurumların personelleri ile koordineli bir çalışma sergilediğini ifade eden Belediye Başkanı Feyat Asya,  kazı çalışmalarının ardından gerekli alt yapı döşemelerini de yapan ekiplerin, ana yola asfalt, kaldırımlara da parke taşı döşeyerek vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi. Trafiğin yoğun olduğu bu tür bölgelerde yapılan çalışmalarda herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması için zabıta ekipleri de gerekli önlemleri aldığını kaydeden Başkan Asya, yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Asya:...