06 / 07 / 2024

Muş Belediyesi yol çalışmaları

Muş Belediyesi yol çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

O ilde 40 adet 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut ile 8 dükkan satılıyor! Hemen bu fiyatlara bakın!

Muş Belediyesi, Muş ili, Merkez ilçesinde yer alan 40 adet konut ile 8 adet dükkanı satıyor. İşte konutlar ve dükkanlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi taksitlendirme uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak vergilerini yapılandıran vatanşlara uyarılarda bulundu. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Muş'ta imar düzenlemeleri yapılacak!

Muş Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Muş'ta metruk bina yıkımı devam ediyor!

Muş Belediyesi, il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.

Muş Otobüs Terminali'nin inşaatı başladı!

Kentte geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, yeni otobüs terminalinin inşaatına başladı.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Muş Belediyesi yol çalışmaları Haberi

Muş Belediyesi yol çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Belediyesi, asfalt ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin değişik bölgelerinde devam eden çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Muş Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Kantere Caddesinde asfalt çalışması yaptı. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Yoğun bir tempo ile vatandaşlara hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Asya, “Bu yıl kentin hemen hemen her bölgesinde çalışmalarımız oldu. İklim şartlarından dolayı ilimizdeki çalışma sezonu kısıtlı olduğu için zamanla yarışarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yolları onarmanın gayreti içindeyiz. Çünkü kışın vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.

Muratpaşa Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten Asya, “Ekiplerimiz uzun bir...