14 / 05 / 2024

Muş Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları sürüyor!

Muş Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.



Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Belediyesi, asfalt ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin değişik bölgelerinde devam eden çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Muş Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Kantere Caddesinde asfalt çalışması yaptı. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Yoğun bir tempo ile vatandaşlara hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Asya, “Bu yıl kentin hemen hemen her bölgesinde çalışmalarımız oldu. İklim şartlarından dolayı ilimizdeki çalışma sezonu kısıtlı olduğu için zamanla yarışarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yolları onarmanın gayreti içindeyiz. Çünkü kışın vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.

Muratpaşa Mahallesi’nde hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten Asya, “Ekiplerimiz uzun bir süredir Kantere Caddesi’ndeki yolda çalışıyor. İlk olarak yolun yan tarafındaki açık kanalları kaldırarak yağmur suyu için kanalizasyon döşemesi yapıldı. Yolun her iki tarafına kaldırım yaptıktan sonra asfalt döşemesini tamamladık. Bunun yanı sıra yeni hastane civarında alt yapısını tamamladığımız yolların da asfaltlama çalışmalarını tamamlamayı düşünüyoruz. Vatandaşların yoğunlukta olduğu yerlere öncelik veriyoruz. Bu süre içerisinde vatandaşlarımızdan duyarlı davranmalarını rica ediyorum. İlimizin hizmet konusundaki eksikliklerini gidereceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.



hürriyet 


Geri Dön