29 / 04 / 2024

Muş Belediyesi

Muş Belediyesi

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Muş tarihi Yıldız Han'ı restore edilecek!

Muş Belediyesi tarafından, 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han’ın 2016 yılında aslına uygun bir şekilde restore edileceği belirtildi.

Muş Belediyesi'nden çevre temizlik vergisi hatırlatması!

Muş Belediyesi, 2015 Yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım günü olduğunu hatırlattı.

Muş Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Feyat Asya, asfalt sezonunun sonuna geldiklerini belirterek, tahrip olan yolların onarımı için çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Muş Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor!

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İşte ayrıntılar

Muş Belediyesi, 20 toplu taşıma hattını 10 yıllığına kiralıyor!

Muş Belediye Başkanlığı, Alparslan Üniversitesi şehir içi 20 toplu taşıma hattını 10 yıllığına kiralıyor. İhale, 31 Temmuz 2012 Salı günü yapılacak

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

O ilde 40 adet 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut ile 8 dükkan satılıyor! Hemen bu fiyatlara bakın!

Muş Belediyesi, Muş ili, Merkez ilçesinde yer alan 40 adet konut ile 8 adet dükkanı satıyor. İşte konutlar ve dükkanlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Muğla Büyükşehir'den 17.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar Muğla’ya 862 Milyon lira yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal yaşam merkezini de yıl içinde tamamlayacak.

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi taksitlendirme uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak vergilerini yapılandıran vatanşlara uyarılarda bulundu. 

Muş Belediyesi Haberi

Muş Belediyesi

Muş Belediyesi 'Bilgi Evi' projesinin hayata geçirilmesi için yıkım çalışmalarına başladı.


Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak. Canlı hayvan pazarının yan tarafında kurulan modern halin hizmete girmesi ile eski yerin tahliyesi gerçekleştirildi. Sebze ve meyve halindeki işyerlerinin ihalesinin yapılmasının ardından yeni yere taşınan hal esnafı burada hizmet vermeye başladı. Muş Belediyesi hal esnafının tahliyesinden sonra eski yere 'Bilgi Evi' yapmak için çalışmalara başladı. Eski haldeki işyerlerinin çatı, kapı ve pencerelerinin sökümünü yaptıktan sonra yıkıma başlayan ekipler, çalışmalar sırasında çevredeki vatandaşların tozdan rahatsız olamaması için itfaiye aracı ile sulama yaptı. Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş’u modern bir...