15 / 05 / 2024

muş bulanık Rüstemgedik Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları

muş bulanık Rüstemgedik Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Rüstemgedik Belediye Başkanı Av. Abdullah Aydın mazbatasını aldıktan sonra yeni belediye kuruluşunu kısa sürede tamamlayıp çalışmalara başladı. Bu kapsamda eski caminin yıkım çalışmalarına başlandı...

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

ÖTV kalkıyor mu? Sıfır araçlarda ÖTV indirimi olacak mı? 2022 ÖTV düzenlemesi olacak mı?

ÖTV beklentisi son zamanlarda sıkça bahsedilmeye başlandı. Peki ÖTV kalkıyor mu? Sıfır araçlarda ÖTV indirimi olacak mı? İşte detaylar!

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

TOKİ'nin Kırşehir Bağbaşı projesi durduruldu mu?

Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Yapılan Kırşehir Bağbaşı 2 etap 2. Bölge için, öngörülen konutların tesliminde 1 yılı geçkin gecikme yaşandı.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli lise ve pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Muş ili Bulanık ilçesi 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Muş Bulanık'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Muş’un Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde 500 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yenilendi.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Muş Bulanık 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Eylül 2015 tarihinde saat 15.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Muş Bulanık 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş ili Bulanık ilçesinde 1'er adet 24 derslikli lise, 300 kişilik pansiyon ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15.00'da gerçekleşecek.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Muş ili Bulanık ilçesi 24 derslikli lise motor atölyesi, pansiyon ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 16 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bulanık'ta mahalle ve parklara Kürtçe isim!

Muş Bulanık Belediyesinde düzenlenen şubat ayı meclis toplantısında, ilçedeki birçok mahalle, cadde ve parkların adının değiştirilmesi kararlaştırıldı. Halkın yoğun talebi üzerine isim değişikliği yapıldığı açıklandı.

muş bulanık Rüstemgedik Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları Haberi

muş bulanık Rüstemgedik Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları


Muş Bulanık ilçesine bağlı Rüstemgedik Belediye Başkanı Av. Abdullah Aydın mazbatasını aldıktan sonra yeni belediye kuruluşunu kısa sürede tamamlayıp çalışmalara başladı.


Yeni seçilen Rüstemgedik Belediye Başkanı Av. Abdullah Aydın, beldede çalışmalara başladı. Belde merkezinde bulunan eski camii yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Aydın çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemiz ekiplerince yeni camii etrafında çevre düzenlemesini yapıyoruz. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte canlanan doğayı daha da güzelleştirmek için çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz ekiplerince çevre düzenleme çalışmaları ileriki günlerde de devam edecektir. Beldedeki stabilize yolları yapılıyor, su arızalarını gideriyoruz” dedi.


Başkan Aydın, her şey Rüstemgedik halkının mutlu olması için, tüm amacımız insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde hizmet alması. Çünkü biz sadece ve sadece hizmetkâr olmaya talip olduk. Bizimle yola çıkan siyasi ve idari...