18 / 05 / 2024

Muş Malazgirt 1071 Stadı inşaatı

Muş Malazgirt 1071 Stadı inşaatı

Muş’un Malazgirt ilçesinde uzun süredir bakımsız kalan stadyum, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla yeniden şekilleniyor.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Malazgirt'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muş'un Malazgirt ilçesindeki Selçuklu ve Adalar mahallelerindeki TOKİ alanlarında sosyal konut üreteceklerini söyledi.

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Muş Malazgirt'te 16 derslikli okulun temeli atıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1071 Malazgirt İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 70 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kahraman tarafından kuruldu.

Malazgirt'te imar toplantısı yapıldı!

Muş’un Malazgirt Belediyesinin hayata geçirdiği "1071’den 2071’e Malazgirt" projesi kapsamında vatandaşlara 18. Madde anlatıldı.

Malazgirt’te inşaat sezonu açıldı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü için hareketlenme başladı.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı uzuyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Çankaya İlçesi Yukarı Öveçler ile Aşağı Öveçler mahalleleri sınırlarında bulunan 1071 Malazgirt Bulvarı’nın uzatılmasına karar verildi...

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı açıldı!

1071 Malazgirt Bulvarı’nın Dikmen’e bağlanmasını engelleyen gecekondunun yıkılmasının ardından yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Malazgirt Bulvarı’nı Dikmene bağlayan 3+3 şeritli yol, bu sabah saat 06.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Muş Malazgirt 1071 Stadı inşaatı Haberi

Muş Malazgirt 1071 Stadı inşaatı

Muş’un Malazgirt ilçesinde uzun süredir bakımsız kalan stadyum, Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla yeniden şekilleniyor.

Bir süredir devam eden yenileme çalışmaları kapsamında şehrin stadına hasret kalan vatandaşların yüzleri gülmeye başladı. Takımlarını yeni statlarında takip etmek isteyen Malazgirt 1071 spor taraftarı ise takımların tekrar kendi evlerinde oynayacağı maçları hasretle bekliyor. Yıllardır yaşanan birçok aksilik yüzünden bir türlü toparlanıp, şehrin hizmetine açılamayan Malazgirt 1071 Stadyumu, yenileme inşaatının başlamasıyla birlikte şekillenmeye başladı. Şehir stadyumunda yapılan çalışmalar sayesinde yeni sezona yeni stada girmenin mutluluğunu yaşayacaklarını ifade eden taraftarlar, "Çok uzun süredir bu günleri bekliyorduk. Yaşanan aksilikler ve aksaklıklar geride kalmışa benziyor. İnşallah aynı sıkıntılar yaşanmaz ve biz taraftarlar yeni stadımıza kavuşuruz "dediler.

Yüklenici firma yetkilisi Fuat Uçak, ”İlçeye adeta yeniden bir stat...