19 / 07 / 2024

Muş Malazgirt Hükümet Konağı ne zaman

Muş Malazgirt Hükümet Konağı ne zaman

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, ilçede bulunan yatırımlarla ilgili yapımı devam eden inşaatları yerinde görmek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere inşaatları dolaştı.

TOKİ Muş Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Muş İli Hasköy İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Muş Malazgirt Hükümet Konağı ne zaman Haberi

Muş Malazgirt Hükümet Konağı ne zaman

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, ilçede bulunan yatırımlarla ilgili yapımı devam eden inşaatları yerinde görmek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere inşaatları dolaştı.

İnşaat ile ilgili olarak şuana kadar gelinen aşama hakkında yüklenici firma yetkilisi Selim İbek’ten detaylı bilgi alan Kaymakam Kırlı, beraberindeki heyetle birlikte inşaat alanını gezdi. Tek tek tüm katları gezen Kaymakam Kırlı, yeni hukümet konağı projesini inceleyerek yapılan değişiklikler hakkında firma yetkilisinden detaylı bilgi aldı. Yeni hükümet konağı Selçuklu mimarisine uygun şekilde olacağını belirten kaymakam Kırlı, ”Hukümet konağı binamızın kaba inşaatı bitmiş durumda. Yapılan çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini gördüm. Müteahhit firma yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yeni hüuümet konağı binamız tamamlandığında Selçuklu mimarisi görümü ile Malazgirt’imiz modern bir hukümet konağına kavuşmuş olacak” dedi.

Yetkililer, ”Yapımı...